Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

luni, 23 iunie 2014

Cupa Magic va avea loc la sfarsitul lunii august

In perioada 29-31 august 2014 va avea loc la Iasi editia a 3-a a Cupei Magic la minifotbal, o competitie de mare prestigiu care a reunit la Complexul Magic echipe de top din intreaga tara la primele doua editii. Turneul se va derula sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania.
Editia precedenta a fost castigate de Design Construct Brasov.


Poate facem o echipa competitiva, il chemam si pe Iulica, si ne inscriem si noi, cu mentiunea ca toate cheltuielile se vor imparti in mod egal. 
Costurile sunt urmatoarele:
- taxa de participare: 500 de lei;
- plata arbitrii: 20 lei/meci;
- plata cartonase: 5 lei galben, 10 lei rosu - daca se iau;
- plata viza legitimatie, valabila si pentru campionat: 10 lei/pers;
- viza medicala: fiecare se descurca;
Atentie mare la echipamente, daca vom participa, fiecare jucator va trebui sa vina cu sortul si tricoul date de echipa, fara nici o scuza. Cine nu va putea participa sau nu va dori e rugat sa dea echipamentul (doar pentru aceasta cupa) poate ne vom baza pe altcineva.PS Astept reactii!!!!!!!!!!! de la totiiiiiiiiii, cine poate, cine nu poate, cine e accidentat, cine e plecat, cine are botez sau nunta sau e in concediu.


Cum a fost la munte? nimeni nu posteaza nimic? chiar asa de dezorganizati ati fost? :))

8 comentarii:

 1. Sunt de acord daca ne adunam cel putin 8 oameni care sa contribuim in mod egal, adica maxim 100 lei/pers.

  Catalin

  RăspundețiȘtergere
 2. Sau adunam cei 8 ieseni 800 de lei, platim 100lei terenul la mops si facem cupa noastra cu o echipa vecina si prietena din Roman/ Vaslui (sau amandoua) platim dupa 150 lei un loc de gratar super civilizat aici http://cabanabucium.ro/ si ne mai raman 550 de un gratar +bere. Petrecem si cu familiile, nici nu ne enervam cu arbitrii sau ne certam cu toti macelarii din tara
  Dar daca cineva vrea sa castige o cupa inainte sa se retraga atunci succes (eu sunt la mare in perioada respectiva cred)
  Florin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De fiecare data la fel, nimic schimbat. Incercam sa participam la un eveniment dar, ne gasim sa venim cu alte idei igenioase.
   1. E greu sa adunam pe cei 500 de lei pentru cupa Magic dar sa adunam 800 de lei - o stiu din experienta si cred ca o stii si tu;
   2. Interesul vad ca e foarte scazut din partea majoritatii pentru ambele idei;
   3. Nu am fost in stare sa mergem noi pana la Roman si sa facem un meci amical dar sa mai organizam un miniturneu;
   4. E greu sa gasesti un weekend in care sa ai disponibile echipele necesare pentru organizarea acestei cupe atata timp cat nu ii oferi un caracter oficial;
   5. Nu e corect sa ii pui pe toti participantii in aceeasi oala, nu toti sunt macelari, cum crezi tu. In nici un caz nu merge nimeni acolo sa se certe, sa caute scandal sau sa se enerveze pe arbitrii.
   6. Pentru prima data as dori sa participam la o competitie de asemenea anvergura;

   Robert

   Ștergere
 3. Si eu sunt in concediu in perioada respectiva..Oricum sunt de acord cu Florin,mai bine facem noi un eveniment.
  Tavi

  RăspundețiȘtergere
 4. Vad ca unora le-a imbatranit si spiritul, Cred ca echipa asta nu va mai rezista mult. Pacat ca unora nu le mai pasa de Coloseum nici martea, nici sambata si nici la alte competitii. Usor usor ne indreptam spre destramare. Eu asa prevad.

  Eu astept cu nerabdare meciurile de martea si cele din campionat. Dar se pare ca fac parte din micul grup inimos care doreste continuarea spiritului Colosseum.

  Catalin

  RăspundețiȘtergere