Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 13 septembrie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Continental 1 - 0

Ce incepe frumos, va continua si se va sfarsi la fel de frumos........
Si i-am dat drumul la un nou sezon pasind cu dreptul spre prima noastra victorie. Dupa o ocazie mare la lui Scuty, golul a venit logic, pe o posesie si atacuri de durata ale echipei. Acelasi Scuty, a reusit o faza foarte frumoasa resind sa il invinga pe portarul advers, deschizand scorul. Chiar daca am mai avut ocazii pana la final scorul a ramas nemodificat, fiind mai degraba un scor de teren mare decat de minifotbal. Adversarii, pe baza unor greseli din aparare, au avut doua ocazii foarte mari si doar interventia bravului portar a facut ca scorul sa ramana nemodificat. Au fost momente cand ne-am precipitat si am dat mingea adversarului mult prea usor dar spre final ne-am calmat si am reusit sa tinem de minge fara a mai da sanse adversarului sa atace. Cu mai multa atentie la finalizare ne-am fi facut meciul mult mai usor dar e bine ca am debutat cu o victorie si daca vom castiga doar cu 1-0 meciurile urmatoare tot 3 puncte luam.
Urmatorul meci va fi cu cei de la Parohia, o echipa foarte tanara care alearga mult si joaca un fotbal foarte frumos. Asa cum a spus si Dudu in echipa de start de sambata se vor gasi 3 jucatori de la echipa castigatoare de marti. Trageti tare si la antrenament, mai putin cu gura si mai mult cu daruirea fotbalistica daca imi este permis sa ma exprim asa. :))
La fiecare sfarsit de joc va veti felicita adversarul si apoi coechiperii, indiferent ca jucam meci oficial, amical sau intre noi.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 1-0
Evolutia scorului: 1-0
Marcatori: Scuty
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 35
Vremea la ora jocului: temp. 21 grade Celsius
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Jigoranu Robert, Vilciu DanielCotargasanu Mihai, Grigoras Dragos, Dogaru Marian, Niagu Andrei, Stachie Marius, Luchian Octavian, Scutaru Catalin;
Jucatori absenti: Chirica MirceaPavel Florin, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Contreras Javier, Petrut Ciprian, Stratu Iulian;
MVP-ul meciului: Scuty;
Antrenor: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: Hurjui - nu a avut viza medicala;


2 comentarii:

  1. Am spus minim 3 jucatori (pot si fi toti 5). Am exclus portarul din acest algoritm.

    Dudu

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfasit avem si un pic de motivatie :)), sper doar sa nu mai fie la fel de multi nervi si mai mult fotbal..
    Oricum, cu Carolica in echipa sunteti o prada usoara :))
    Robert

    RăspundețiȘtergere