Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 1 noiembrie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Aldoor 2 - 1

Una rece saptamana trecuta, una calda saptamana aceasta ... ce urmeaza?????
Pentru cei care nu au putut fi prezenti din diverse motive pot spune ca au ratat un meci foarte frumos cu doua echipe care au dat totul si a castigat cea care a meritat. Poate pentru multi ar parea ceva spus la adapostul rezultatului dar am jucat un fotbal de calitate, cu pressing, aparare exacta, contraatacuri taioase, faze spectaculoase si goluri la momentul potrivit. Rezultatul putea fi chiar mai mare daca aveam un pic mai multa claritate in atac. Surpriza a fost doar pentru cei care nu au fost acolo, pentru cei prezenti si la jocul prestat a fost un rezultat meritat.
Saptamana viitoare intalnim o alta echipa puternica - Dinamo si tot saptamana viitoare (numai ptr actionari) e timpul pentru plata ratei (mai avem si ceva restantieri) oricum voi trimite sms :)).
Anul acest, cu siguranta, nu vom castiga titlu de cea mai fairplay echipa deoarece la fiecare joc suntem ingalbeniti :)) rau de tot. Cu aceasta ocazie va aduc la cunostinta ca indiferent de cate cartonase galbene primeste un jucator, acesta nu va mai fi suspendat dar va plati:

  • la 4 galbene - 20 lei;
  • la 6 galbene - 40 lei;
  • la 8 galbene - 60 lei;
  • la 10 galbene - 80 lei;
  • si tot asa .....
De ce va spun acest lucru, deoarece deja avem un jucator cu 4 galbene care tocmai l-a facut fericit pe Costas :))

Cartonasele primite pentru faulturi absolut necesare sunt acceptate in schimb cele pentru reprosuri la adresa arbitrilor sau alte incidente care nu au de-a face cu fotbalul nu sunt acceptate si se vor plati din buzunarul vostru.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-1
Rezultat final: 2-1
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 2-1
Marcatori: Robert 2
Cartonase galbene: Mishu, Caras
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 9
Spectatori: 32
Vremea la ora jocului: temp. 9 grade Celsius
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Stachie Marius,  Cotargasanu Mihai, Dogaru Marian, Jigoranu Robert, Vilciu Daniel,  Scutaru Catalin, Darie Ioan;
Jucatori absenti: Stratu IulianLuchian Octavian, Scarlatache Vlad, Contreras Javier,  Pavel Florin, Petrut Ciprian, Niagu Andrei, Grigoras Dragos, Chirica Mircea, Prepelita Laurentiu;
MVP-ul meciului: Robert si echipa :))
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: -


Un comentariu: