Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 5 aprilie 2017

Colosseum 2005 Iasi - UTI (UMPS) 1 - 0

O victorie muncita si meritata.....
Ma bucur ca am demonstrat tarie de caracter si ca ceea ce s-a intamplat sambata a fost numai si numai un accident. Desi am intalnit o echipa foarte bine pregatita si mobilizata am reusit sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor noastre si sa invingem printr-un joc colectiv de exceptie. Ma bucur ca am scapam, in campionat, de meciurile cu UTI deoarece locul pe care il ocupa in clasament nu reflecta cu adevarat valoarea lor.
Singurul gol al partidei a fost inscris de Tavi la o actiune colectiva, cu un sut foarte inteligent la coltul lung, cu pamantul, la mijlocul primei reprize. Pana la final am reusit sa ne aparam bine si chiar sa ne mai creem ocazii de gol dar fara rezultat, avand si o bara prin Hurjui la o pasa inteligenta a lui Robert :)). Atunci cand a fost nevoie Iulian a fost la post si a facut ceea ce stie el mai bine, sa tina poarta intacta si sa calmeze jocul atunci cand a fost nevoie :)).
In final tin sa le transmit celor de la UTI (UMPS) multa bafta la turneul de la Roman si sa vina cu trofeul acasa pentru a demonstra valoarea minifotbalului iesean.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 1-0
Evolutia scorului: 1-0
Marcatori: TAVI
Cartonase galbene: HURJUI, MISHU
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 3
Vremea la ora jocului: temp. 15 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian Andron Claudiu,  Jigoranu Robert, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Scarlatache Vlad, Bors Alin, Tanasa Vasile, Vilciu Daniel, Luchian Octavian - cpt;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Scutaru Catalin Stachie Marius, Paiu Marian, Ciohodaru Radu, Pavel Florin, Rotaru Marian;
MVP-ul meciului: Bors Alin;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: Pavel Florin;

                       "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu