Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Colosseum 2005 Iasi - Perpetuus 1 - 2

Inceput de cosmar...........
Usor, usor, Perpetuus devine cel mai mare "cosmar" al nostru asa cum eram noi pentru Nera....odata. Daca s-ar da un premiu pentru cea mai norocoasa echipa atunci Perpetuus ar castiga detasat. Nu am mai vazut atat ghinion la o echipa, poate unii dintre noi ar trebui sa mai treaca pe la o biserica. Dar nu totul s-a rezumat la norocul echipei adverse cat si la faptul ca nu am stiut cum sa desfacem jocul defensiv si ne-a lipsit luciditatea/concentrarea in fata portii. 
Frustrarea este la cote maxime, mai ales in cazul meu, deoarece poate unii dintre voi nu puneti la suflet asa cum fac eu. Ma enervez usor deoarece nu pot sa imi explic, in ciuda faptului ca avem o echipa valoroasa - punctul meu de vedere -  cum naiba aia din 3 ocazii dau 2 goluri si noi dintr-o sumedenie nu dam un gol. Poate unii dintre voi gasesc explicatii ca eu unul nu le gasesc. Cand zic ca ne mai trebuiae oameni sar unii mai cocosi ca  suntem  multi si e de ajuns. Si de abia a inceput campionatul si astazi ne-au lipsit 5 oameni importanti. Acum stau, cu frica, si astept sa va cine nu vine data viitoare, sa vad daca strangem o echipa (si asta se intampla in fiecare campionat). Eu unul, promit, ca nu mai sun pe nimeni si nu mai trag de cineva sa ma rog sa vina la antrenamente sau la meci. De acum o sa ne descurca cu oamenii pe care ii avem si o sa ne multumim cu ceea ce avem. Daca obiectivul nostru este doar prezenta la acest campionat atunci ma multumesc si cu atat.
Poate unii o sa se grabeasca sa ma judece, ca nu am dreptate si bla..bla dar va transmit ca macar o luna de zile sa faceti ceea ce fac eu pentru echipa si pe urma mai vedem. Am zis ca o sa facem o asociatie sa vedem poate scoatem ceva bani din sponsorizari si nu numai dar s-au gasit carcotasi ca ba sunt prea multi bani, ba ca ce ne trebuie noua, ba sa mai vedem de fapt sa o lasam in voia sortii. Mobilizare zeroooooooooo.
Apropo saptamana viitoare intalnim campiona, haideti sa stabilim cate sa luam???????????????


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-2
Rezultat final: 1-2
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2
Marcatori: Jigoranu Mihai
Cartonase galbene: Grigoras Dragos
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 5
Spectatori: 30
Vremea la ora jocului: temp. 15 grade Celsius, innourat
Jucatori prezenti: Prepelita Laurentiu, Niagu Andrei, Jigoranu Mihai, Scarlatache Vlad, Pavel Florin, Vilciu Daniel, Luchian Octavian, Grigoras Dragos, Cotargasanu Mihai ;
Jucatori absenti: Chirica Mircea, Scutaru Catalin, Stachie Marius, Contreras Javier, Darie Ioan;
Antrenor: Darie Ioan si Vilciu Daniel


3 comentarii:

  1. Intr-adevar un inceput patetic pentru noi. Cu speranta ca nu voi trezi antipatii o sa-mi spun si eu parerea in calitate de jucator simpatizant. Azi m-am tot gandit care ar putea fi problema noastra pentru ca trebuie sa recunosc ca azi nu m-am simtit confortabil deloc. In aceasta competitie majoritatea stiu sportul asta. Diferenta cred ca o face organizarea tactica pe de o parte si conditia fizica pe de alta parte. Iar noi se pare ca jucam dupa ureche de multe ori fara sa avem trasee si logica. As putea spune mai multe ... insa vin cu propunerea de a se organiza o "sedinta de analiza" in care sa incercam sa gasim niste raspunsuri precum si alte aspecte ce au fost punctate de Robert. Ma opresc si astept reactii. Dragos

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am fost la meci, deci nu pot comenta. M-am asteptat la un alt rezultat; ramane sa ne recuperam punctele cu Lis Affair.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca vina este a celor care nu au fost la meci - Catalin, de exemplu, rezolva meciul daca venea. Dadea rapid 2 (auto)goluri si meciul era termina.
    Eu zic sa nu facem un capat de tara din emciul de sambata- e clar ca un mijlocas ar fi ajutat fantastic, e normal sa fii mai precipitat si mai putin coerent cand esti condus, dar chiar si asa eu cred ca am facut un meci bun cu cel putin 15 ocazii de poarta.

    Florin

    RăspundețiȘtergere