Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

luni, 2 septembrie 2013

La anul vom fi acolo ...... doar daca ..........

In calitate de observator la Cupa Magic, desfasurata in acest weekend, mi-a parut foarte rau ca nu am facut un efort pentru a fi si noi prezenti. Daca echipa nu a putut fi acolo am avut 3 jucatori imprumutati (Caras, Scuty si Fifi) la echipa Cora Pantelimon din Bucuresti, echipa care a ajuns pana in semifinale si care a pierdut foarte greu cu 1-2. Prezenta noastra la aceasta cupa va depinde intr-o mare masura si de cum ne prezentam in editia de campionat DGB 2013/2014. Nu vreau decat sa fim prezenti la meciuri, concentrati, seriosi si sa jucam fotbal. Suntem o echipa omogena cu un mare potential (asta va spun din perspectiva jocurilor urmarite la cupa Magic). Trebuie sa jucam pentru echipa nu pentru afirmare personala.
La acesta editie au participat si echipe din campionat care au fost urmarite de "mister" Caras care a venit cu urmatoarele informatii:
Lis Affair Tomeşti - echipa campioana, a ajuns pana in semifinalele competitiei fiind eliminata in semifinale de castigatoarea turneului de anul acesta - Design Construct Brasov cu scorul de 4-3. A fost singura echipa de la acest turneu care a pus probleme castigatoarei. Echipa a  ramas cam aceeasi (cu 1 - 2 transferuri) si se anunta marea favorita la titlu.
Aldoor Auto Driver - are o echipa cu jucatori cu state vechi in acest campionat care poate pune probleme oricarei echipe. Jucatorul vedeta este FC.
Dinamo Imperium - s-a schimbat foarte mult, au plecat jucatori dar au venit altii mai buni.
EBS sau E-on este una dintre echipele care a fost cea mai activa pe piata transferurilor, au adus 3-4 jucatori de la fosta Nera computers. Se anunta o echipa incomoda pentru toata lumea;
Angi Bau - a ramas aceeasi echipa ca anul trecut, nimic schimbat, acelasi joc incalcit dar capabili de surprize;
UTI - o echipa formata in principal de jucatori tineri cu 3 transferuri de la Nera; am jucat un amical cu ei dar una e meciul oficial si alta e un meci amical. Nu e o echipa pe care sa o invingi usor.

Campionatul va incepe pe data de 14.09.2013 si din pacate, pentru acest inceput de campionat am pierdut un jucator de baza,  pe Fifi,  care s-a accidentat. 
Va rog, ca odata inceput campionatul sa va puneti ca, prioritate, echipa  si sa nu va accidentati.
O ultima noutate ar fi scoaterea regulei de jucatori maxim pentru o echipa, fiecare echipa poate avea cati jucatori doreste.
Nu uitati de poza de grup de maine. Sa veniti cu 10 minute mai devreme si aranjati. Inca o data repet, cine nu vine sedinta nu se reprogrameaza. Chiar daca vin numai 6 sau 7 asa se va face poza.

Voi reveni odata cu stabilirea programului.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu