Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 26 noiembrie 2013

COLOSSEUM 2005 IASI - Angi Bau 1 - 1

E bine dar se putea si mai bine............
Meciul a fost unul foarte activ si incarcat, cu multe faze la limita. Cu un pic de atentie si un pic de calm am fi putut chiar castiga acest meci daca profitam de eliminarea unui jucator la scorul de 1-1. Echilibrul a fost foarte repede restabilit prin eliminarea lui Mishu care a primit cel de-al doilea galben si astfel am ratat o buna oportunitate. 
Un lucru incredibil a fost atunci cand am scapat 2 contra 1 si un jucator de pe banca adversarilor a intrat in teren fara permisiunea arbitrilor, ceea ce a dus la oprirea jocului si acordarea doar a unui cartonas galben si lovitura libera indirecta. O alta stupizenie a regulamentului care NU FACE ALTCEVA DECAT SA NE CONFIRME HAOSUL IN CARE SE AFLA ACEASTA COMPETITIE.
De sambata incepe returul si intalnim cosmarul - Pepetuus. 

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 1-1
Evolutia scorului: 0-1, 1-1
Marcatori: Contreras Javier
Cartonase galbene: - Cotirgasanu Mihai - 2
Cartonase rosii: Cotirgasanu Mihai
Nota echipei: 7
Spectatori: 23
Vremea la ora jocului: temp. 12 grade Celsius
Jucatori prezenti: Jigoranu Mihai, Niagu Andrei, Darie Ioan, Vinatoru Mihai, Scutaru Catalin,  Luchian Octavian, Contreras Javier, Cotargasanu Mihai, Scarlatache VladVilciu Daniel, Pavel Florin, Prepelita Laurentiu ;
Jucatori absenti: Grigoras Dragos, Chirica MirceaStachie Marius;
MVP-ul meciului: Prepelita Laurentiu;
Antrenor: Darie Ioan si Vilciu Daniel;

9 comentarii:

  1. Imi cer scuze pentru greselile din repriza a doua!

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai de ce sa-ti cer scuze, pentru ca n-ai gresit.

      Catalin

      Ștergere
  2. Eu nu inteleg ce erau asa disperati astia de la Angi Bau, de au bagat un jucator in teren sa ne blocheze atacul. Vor sa castige campionatul?!
    Trebuia sa ne calmam un pic la 1-1, cand am avut un om in plus.
    Oricum a fost un meci bun. Felicitari lui Laurentiu!!! A facut un meci excelent. Scorul i se datoreaza lui.

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am uitat in regulament si cred ca prevederea ca un jucator care intra in teren fara acordul arbitrului, sa fie sanctionat cu cartonas galben, se refera la efectuarea schimbarilor.
    In cazul nostru, jucatorul a intrat in teren fara acordul arbitrului si fara sa fie vorba de schimbare; pur si simplu a intrat si au fost mai multi jucatori decat trebuiau sa fie in total. Dupa mine, asta este mult mai grav, mai ales ca a oprit o situatie clara de gol si ar trebui sanctionata mult mai dur, chiar daca nu am gasit prevazute in regulament sanctiuni pentru aceasta situatie.

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa-i explicam lui Costas de situatie, sa vedemce decizie ia. Ar trebui sa ne ajute arbitrii cu raportul lor.

    Dar cum ar putea ei sa scrie in raport ca cei de la Angi Bau au fost mai multi pe teren cand ei au dat penalty fara sa vada daca a fost fault sau cine a faultat.

    Cand i-am cerut explicatii pentru galben mi-a zis ca m-a vazut pe mine pe jos si de asta a dat penalty si galben. Ei se uitau la alt meci, eu eram departe de atacantul lor, la vreo 2 metri.

    Catalin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salve baieti si felicitari pentru jocul prestat in acest meci ... ati fost toti la inaltime, mai ales prin daruire.

      Referitor la situatia respectiva in care Basescu a intrat pe teren intentionat pt a nu va lasa pe voi sa profitati de acel atac sanctiunea este : cartonas galben jucatorul respectiv si minge de arbitru / greseala si lovitura libera (aici nu stiu exact care din cele 2) ... dar e doar cartonas galben ... la fel am patit si noi cu acelasi jucator Basescu in meciul cu ei: aveam 3-2 , mai erau 2 minute de jucat si s-a oprit jocul la marginea careului nostru dupa o faza la care se accidentase portarul nostru si mingea era la mine; m-am dus eu cu Base la arbitru si arbitru a lasat mingea sa cada intre noi si ma asteptam ca el sa ne-o dea inapoi .... dar el nu a facut acest gest de fair play ci a tras din prima la poarta si noroc ca mingea se ducea spre fata portarului si el din reflex si-a dus mana la fata , altfel oriunde ar fi tras pe poarta era gol ... lipsa de fair play si atat ... daca dadea gol nu scrie nicaieri in regulament ca nu se ia in calcul sau ca se reia faza.

      Si apropo de intrat pe teren a fost o faza si in fotbalul mare mult mai dura: acum multi ani Bacaul se batea la retrogradare si ajunsese sa joace un meci de baraj si fusese 0-0 sau 1-1 in tur si la returul de la Bacau tata Sechelariu a aranjat ca nici macar sa nu fie televizat meciul si s-a terminat egal si s-a trecut la prelungiri suplimentare; aproape de finalul primei reprize de prelungiri au oaspetii o faza periculoasa si unul din jucatorii Bacaului de rezerva, care era pe la fanion (nu ma intrebati ce cauta acolo), a intrat intentionat in teren si a incomodat adversarul sa se duca spre poarta de genul nu ca l-a fugarit sau altceva si s-a dus direct in el ... sanctiunea a fost cartonas galben si o faza promitatoare oprita ... faza a fost filmata de pe un bloc vecin (de fapt tot meciul) caci existau suspiciuni mari de blat si furat prin intermediul arbitrilor si Bacaul a pierdut meciul pe teren pana la urma si a retrogradat :) ... deci s-a facut dreptate pe moment, caci apoi a fost retrogradata nu mai stiu ce echipa ca avea datorii si Bacaul iar in A :) ... sper sa nu va fi plictisit mult dar a fost o faza comica ...

      Spor in continuare,
      George Hanus

      Ștergere
    2. Chiar nu ii inteleg pe astia de la Angi Bau. Au prime asa de mari de fac orice ca sa castige. Incredibil...!!!

      Spor si voua George.
      Catalin

      Ștergere
  5. :))ce cosmar aveti:))....ce-ati fost si ce-ati ajuns...of of

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... spuse anonimul .... of of ...

      Nu ai curaj sa te semnezi, sau iti este rusine de ce spui?

      Mishu

      Ștergere