Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 3 noiembrie 2013

UTI - COLOSSEUM 2005 IASI 1 - 1

Saptamana asta petrecem.......
Chiar daca nu am reusit sa castigam am facut un meci frumos in care ne-am creat multe ocazii de poarta. Inca suferim foarte mult la capitolul finalizare si ratam din pozitii incredibile. Avem nevoie de un declick pentru a putea iesi din acest con si sa marcam mai mult. E bine ca ajungem in fata portii, e bine ca ne creem ocazii importante dar e rau ca la fel de usor ratam incredibil.
In marea majoritate la jocului am tinut echipa adversa numai in propriul teren si singurele lor ocazii dar si golul au fost din contraatacuri. Cel mai periculos jucator al nostru, a fost cel care va fi mire sambata - Tavi. Golul nostru a venit ca urmare a unui sut a lui Caras si o foarte inspirata "incomodare" a portarului de catre Tavi.
Puteam la fel de bine sa castigam dar si sa pierdem. Pana la urma a fost primul rezultat de egalitate si totodata un rezultat echitabil.
Imi pare rau ca pentru acest meci nu vor mai fi la fel de multe comentarii :)), asa cum a fost la precedentul. Oricum va astept pe blog oricand si oricine este binevenit chiar daca nu are nimic in comun cu echipa noastra. In curand voi pune bazele si unui forum fanclub COLOSSEUM 2005 IASI :)).
Sambata avem meci cu Toska dupa care mergem sa petrecem al nunta lui Tavi. Va fi si prima nunta pentru Javier asa ca abia astept si sper sa sarbatorim si o victorie pe care sa o dedicam capitanului.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 1-1
Evolutia scorului: 1-0, 1-1
Marcatori: Darie Ioan
Cartonase galbene:
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 18 grade Celsius
Jucatori prezenti: Prepelita Laurentiu, Chirica Mircea, Jigoranu Mihai, Cotargasanu Mihai, Luchian Octavian, Niagu Andrei, Darie Ioan, Vinatoru Mihai, Scutaru Catalin, Scarlatache Vlad;
Jucatori absenti: Vilciu Daniel, Pavel Florin, Contreras Javier, Grigoras Dragos, Stachie Marius;
MVP-ul meciului: Darie Ioan;
Antrenor: Darie Ioan si Vilciu Daniel

2 comentarii:

  1. Felicitari domnilor pentru rezultat.
    Iar pentru domnul Tavi, casa de piatra :)
    Andrei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari ! Poate ii gasi si lui Javier o moldoveanca sa se insoare sau ii place mai bine din floare in floare :) ?

    RăspundețiȘtergere