Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

sâmbătă, 21 mai 2011

Magic - COLOSSEUM 2 - 1 / COLOSSEUM - Nera 1 - 2

Cate doua greseli de fiecare meci au decis soarta acestor doua jocuri (Robert in primul meci - pentru care imi cer scuze echipei si Marian in al doilea). Greselile inviduale si lipsa de concentrare pe toata durata partidei ne afecteaza cel mai mult in pofida faptului sa echipa incepe sa se lege si sa joace. Ma bucura faptul ca din ce in ce mai mult incepem sa punem suflet si sa ne implicam din ce in ce mai mult. Sper sa facem o echipa unita care sa lase o impresie frumoasa atat in teren cat si in afara lui, sa fim un exemplu pentru ceilalti si sa nu ne implicam in saradele celorlalti, cei care nu fac cinste acestui joc si pentru care voi propune in comisia de analiza excluderea lor.
Dar sa revenim la ale noastre.
Echipa asta exista datorita unui singur om, si pentru care trebuie sa ii multumim - Florin, datorita lui am reusit sa ne cunoastem si numai el stie cum a reusit sa tina an de an echipa in campionat. Avem un trecut si sper, un viitor care a fost posibil datorita lui.
Speram sa se intoarca alaturi de noi deoarece echipa fara el nu ar nici un farmec si sa constientizeze, inca odata, ca aici joaca cativa priteni si tot ce se intampla in timpul unei meci, la sfarsit, se sterg cu buretele.
In final v-as ruga sa va implicati mai mult pentru iesirea de la sfarsitul de sezon. In primul rand sa stabilim cei care doresc sa mearga si apoi sa vedem de locatie.
Hai ca v-am plictisit destul si am si sarit de la un subiect la altul, sper sa nu va fi ametit.


Statistica meciurilor

Rezultat prima repriza: 1-1 / 1-0
Rezultat final: 2-1 / 1-2
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 2-1 / 1-0, 1-1, 1-2
Marcatori: Darie Ioan / Barbacaru Marian
Nota echipei: 6 / 6
Spectatori: 30 / 15
Vremea la ora jocului: temp. 24 grade Celsius
Jucatori prezenti meciul cu Magic: Pavel Andrei, Darie Ioan, Jigoranu Mihai, Covaci Costel, Barbacaru Marian, Pavel Florin, Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Matasa Iulian, Luchian Octavian - cpt.;
Jucatori prezenti meciul cu Nera: Pavel Andrei - cpt., Darie Ioan, Jigoranu Mihai, Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Barbacaru Marian, Luchian Octavian, Hanus George
Antrenor: Darie Ioan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu