Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - M Design 3 - 5

Etapa neasteptata, rezultat neasteptat....
Cine a spus ca suntem cea mai imprevizibila echipa, mare dreptate a avut. Castigam cu echipe foarte bune, care se lupta la castigarea campionatului si pierdem, total neasteptat, cu echipe care fac doar prezenta in campionat. Se pare ca absenta lui Fifi, Scuty sau Carolica destabilizeaza foarte tare echipa, nu are cine sa mai lege jocul la mijlocul terenului sau sa traga echipa dupa el. Punctul meu de vedere este ca atunci cand nu avem un lider in teren (cum ar fi unul dintre cei 3) suntem o echipa mica care nici macar sa se aseze in teren nu mai stie. Lasand la o parte teoria, pe care, dupa joc, se pare ca toti o stiam, nu pot spune ca a fost cineva vinovat pentru acest rezultat. Multi ar spune ca a fost un joc intr-o singura directie dar cele 3 bare, 2 ocazii singuri cu portarul, 2 penalty-uri clare neacordate + alte ocazii uriase dovedesc contrariul. In fotbal daca nu ai si un pic de noroc pur si simplu joci degeaba. Adversarii au inscris goluri simple si foarte usor, ca la antrenament, iar la noi nu a vrut mingea sa intre in poarta decat foarte, foarte greu. Un meci greu digerabil pentru noi am ales prin prisma faptului ca am reusit performanta de a incasa 5 goluri intr-o singura repriza. Pot sa va spun, ca in urma unei analize amanuntite, este o premiera.
Un lucru care a mai facut diferenta a fost si faptul ca adversarii nostri au pasat cu mingea pana in poarta in timp ce noi, foarte greu dadeam pase, mai ales in fata portii. De foarte multe ori s-au incercat doar rezolvari individuale in locul unei pase decisive iar atunci cand se dadeau parca o dadeam unui adversar nu unui coechipier.
O masura pe care o sa o iau la echipa, pentru-ca am dreptul acesta la cat de implicat sunt, va fi acela de a sanctiona orice jucator care va face vre-un repros unui coechipier, in timpul jocului si nu numai. Toti suntem egali si nu e nimeni mai vedeta, nu vad rostul acestor reprosuri mai ales atunci cand ne aflam intr-o situatie cand ar trebui sa ne incurajam.
Urmeaza doua etape foarte dificile, cu echipe foarte solide si puternice:
- etapa XVI, cu Liberto - 2-2 cu UTI, etapa aceasta;
- etapa XVII, cu Travis, a castigat 4-3 cu Aldoor - o mare surpriza;

Cu lotul pe care il avem, cu cei 3 prezenti meci de meci, va garantez ca putem termina in primele 3. 



Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-5
Rezultat final: 3-5
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5, 1-5, 2-5, 3-5
Marcatori:  Tavi 2, Robert
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 8
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Ciohodaru RaduScarlatache Vlad, Dogaru Marian, Niagu Andrei, Darie Ioan, Jigoranu Robert, Vilciu Daniel, Grigoras Dragos, Cotargasanu Mihai,  Luchian Octavian;
Jucatori absenti:  Stratu Iulian, Pavel FlorinChirica Mircea, Prepelita Laurentiu, Andron Claudiu, Contreras Javier, Scutaru Catalin,  Stachie Marius,  Petrut Ciprian;
MVP-ul meciului: arbitru,
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu