Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Invitatie turneu Vaslui - UPDATE

Grupul AGA, impreuna cu ceilalti jucatori, prezenti marti la antrenament, a luat decizia de a participa la miniturneul de la Vaslui in vederea strangerii de experienta pentru competitiile de anvergura, cum ar fi Cupa Magic, Cupa Unirii sau turneele finale de cupa sau castigatoare de campionat. Dupa cum ati putut vedea la precedentele noastre participari lipsa de experienta si-a spus cuvantul asa ca una dintre masuri, printre multe altele, va fi aceasta de a participa la turnee mai mici.
Programul se va stabili impreuna cu organizatorul in asa fel incat sa avem la dispozitie tot lotul. In acest sens voi discuta cu ei pentru a juca un meci vineri seara si doua sambata (meciurile din grupa). Meciurile se vor juca in sala.
Deoarece 75% dintre componentii echipei sunt din Vaslui nu va faceti griji pentru cazare. Grija voastra este sa fiti concentrati doar pentru joc, sa fiti in forma si sa dati totul.
Voi reveni cu grupele si programul.





In perioada 06 - 08 februarie 2015 are loc la Vaslui un mini turneu la care participa echipe din Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. Tocmai am fost sunat si invitati la acest turneu de catre organizatori pentru care trebuie sa dam un raspuns pana miercuri.Se va plati o taxa de 300 de lei, in care sunt incluse toate costurile. Se va juca in Sala Polivalenta si in Sala de la un liceu. Ambele sali arata foarte bine si se prezinta in acelasi conditii ca si cea din Iasi numai ca suprafata este mai dura. Sala de la liceu este cea in care ati jucat a doua zi, la nunta mea. :))
Va rog sa va ganditi bine, sa va verificati programul si pana miercuri sa dam un raspuns. Nu vreau sa mergem sa facem prezenta asa ca, va rog, verificati si iar verificati, cereti acceptul sotiilor, vedeti cum lucrati, ca sa fim un lot echilibrat.
Mare atentie deoarece primul meci va fi vineri seara. Transportul va fi asigurat pentru cei fara masina prin bunavointa lui Mishu, Dudu, Eu, Scuty, Hurjui. Oricum nu cred ca ne trebuie mai mult de 2-3 masini, in functie de cati vom fi.
Vom discuta mai multe marti.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu