Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 12 ianuarie 2015

Cupa Unirii - concluzii

Invatam din experienta si crestem de la un turneu la altul - cam asta ar fi de spus dupa o noua participare la competitia desfasurata in acest weekend - Cupa Unirii. Competitia a fost castigata de Design Brasov, fiind la a treia consecutiva, dupa o finala castigata la loviturile de departajare dupa ce scorul a fost 0 - 0. Finala a jucat-o impotriva unei echipe din Galati - Bronx.
Dar sa trecem unde ne doare cel mai tare, si anume, la echipa noastra. Dupa un inceput incurajator cu echipa Tazman din Bucuresti (singura calificata din grupa noastra si care a fost eliminata in optimi de MAV - Timisoara) 1-1 si pierdut la penalty, am esuat lamentabil cu Unistil din Vaslui 1 - 6 (meci care ii va provoca insomnii lui Caras, mult timp de acum incolo - prietenii stiu de ce :)) )si ne-am ridicat din cenusa cu Viitorul Galati, poate cu unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de la acest turneu, 4-3 dupa ce am fost condusi cu 3-1.
Regretele sunt multe dar daca suntem inteligenti (macar de data asta) si ne dam seama unde am gresit, vom reusi sa facem mai mult la un  turneu decat am facut pana acum. Eu unul de abia astept sa participam la un nou turneu, de asemenea anvergura, un turneu care sa ne arate ca nu asta e valoarea noastra. Suntem mult mai capabili de atat si nu degeaba imi fac sperante pentru mai bine deoarece formand acest grup, jucand impreuna si cunoscandu-ne atat de bine am reusit sa facem o echipa, in adevaratul sens al cuvantului, care va fi din ce in ce mai puternica, indiferent ca vom inaintam in varsta, ne vom maturiza, doar atat si nimic mai mult. Fotbalul de mult nu se mai  joaca doar din rezistenta fizica si talent, se joaca cu cap, maturitate, daruinta si, in principal, cu unitate si puterea grupului.
Daca vom reusi sa invatam din cele trecute si vom fi mult mai umili, in anumite momente, vom arata o cu totul alta fata.

Dupa acest inceput de an, cu participarea la Cupa Unirii, vom porni in campionat  pe 24.01.2015, chiar de ziua Unirii si vom vedea daca vom particia la cupa DGB-HIT.

PS Pentru alte concluzii legate de prima noastra participare la Cupa Unirii pe facebook.







Un comentariu:

  1. Imi place optimismul tau Robert, sunt de acord ca am mai crescut putin dar nu sunt de acord ca "invatam din experienta" :) . Daca am fi invatat din experienta am fi abordat altfel meciul cu Vaslui si probabil altul ar fi fost rezultatul :).

    RăspundețiȘtergere