Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 31 ianuarie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Travis 2 - 1

Strangem putin cate putin, ca, furnicutele :))
Inca un meci castigat cu o rasturnare de scor numai ca de data asta handicapul a fost numai de un gol :)). Meciul a inceput mai bine pentru noi chiar daca echipa nu era completa. Intarzierea lui Radu a fost inlocuita cu succes de Dudu care, ajutat de aparare, a fost protejat pana la intrare portarului de drept. Cea mai mare ocazie a primei reprize am avut-o noi, dar, inca o data, s-a opus bara (suntem abonati la ea, la fiecare meci).
In repriza a doua adversarii au deschis scorul dar imediat am reusit egalarea si am preluat si conducerea prin golul lui Fifi. Pana la final nu s-a mai intamplat nimic notabil decat ca am reusit sa inchidem bine spatiile si sa tinem mingea departe de poarta noastra.
Concluziile ar fi ca, echipa s-a miscat bine si jocul nostru e placut si spectaculos. Ma bucur ca revenim de fiecare data cand suntem condusi si cand suntem in avantaj nu ne mai retragem, jucam mai mult in terenul advers. Mai avem de lucrat la pasa din fata portii dar timpul va rezolva si acesta problema.
Meciul de saptamana viitoare, cu UTI, l-am amanat (pentru o data care va fi stabilita ulterior) deoarece vom merge la turneu, la Vaslui.
Saptamana viitoare voi pune pe blog programul iar marti vom stabili cum facem cu transportul si cazarea.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 2-1
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 2-1
Marcatori:  Marian, Fifi
Cartonase galbene: Fifi, Claudiu
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 14
Vremea la ora jocului: temp. 9  grade Celsius;
Jucatori prezenti: Ciohodaru Radu, Scarlatache Vlad, Dogaru Marian, Jigoranu Robert, Andron Claudiu, Scutaru Catalin,  Stachie Marius, Vilciu Daniel, Cotargasanu Mihai ;
Jucatori absenti:  Stratu Iulian, Pavel Florin,  Darie Ioan, Grigoras Dragos, Luchian Octavian, Niagu Andrei, Chirica Mircea, Prepelita Laurentiu,  Contreras Javier,  Petrut Ciprian;
MVP-ul meciului: Fifi
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu