Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 24 ianuarie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Liberto 3 - 2

O victorie cu dedicatie........ptr Ziua Unirii si Dudu :))
Cam greu reusesc sa-mi gasesc cuvintele dupa o asemenea victorie, mai ales in compania un adversar redutabil. Asa cum ne-am asteptat meciul a fost unul foarte dificil mai ales ca ne-am trezit condusi cu 2-0 inca din primele 5 minute ale meciului. Am reactionat ca o echipa mare si ne-a asezat la carma jocului, reusind sa reducem din handicap pana la pauza dintr-o lovitura libera executa de Marian in stilul lui Ronaldihno (executie la firul ierbii, pe sub zid).
Repriza a doua nu a facut decat sa confirme jocul foarte bun din prima repriza, reusind sa egalam destul de repede pentru a da lovitura pe final.
Echipa s-a ridicat la un nivel care trebuie sa il avem meci de meci. E mult mai bine cand nu stiu pe cine sa nominalizez din echipa, ca a facut diferenta deoarece toti s-au achitat foarte bine de sarcini, a fost un efort colectiv, un efort de echipa si in asta sta puterea si taria unei echipe, nu in individualitati.
Meciul a fost foarte placut de urmarit cu ocazii mari de ambele parti numai ca noi am avut un plus fata de adversarii nostri - vointa si dorinta nesfarsita.
Saptamana viitoare vom intalnim un adversar foarte incomod, cu rezultate foarte bune si o crestere in joc fata de meciul din tur asa ca nu trebuie sa ne culcam pe o  ureche atunci cand ne uitam la locul pe care il ocupa in clasament.
Trebuie sa fim mai concentrati si mult mai atenti la inceputul de joc deoarece tot timpul intram parca fara vlaga si pic de concentrare.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-2
Rezultat final: 3-2
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 2-2, 3-2
Marcatori:  Marian 2, Robert
Cartonase galbene: Caras, Robert
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 9
Spectatori: 14
Vremea la ora jocului: temp. 6 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu IulianScarlatache Vlad, Dogaru Marian, Darie Ioan, Jigoranu Robert, Andron Claudiu, Scutaru Catalin,  Stachie Marius,  Luchian Octavian;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Pavel Florin, Vilciu Daniel, Grigoras Dragos, Cotargasanu Mihai, Niagu Andrei, Chirica Mircea, Prepelita Laurentiu,  Contreras Javier,  Petrut Ciprian;
MVP-ul meciului: echipa
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1: Ioana si Stefan;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu