Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 7 septembrie 2011

Variante EMBLEMA echipa

O sa postez mai multe variante, de fapt, e o singura varianta cu una sau mai multe modificari. O sa o alegem in functie de viitoarele culori ale echipamentelor. Daca aveti ceva sugestii puteti posta comentarii.
Varianta 1

Varianta 2

Varianta 3

Varianta 4

Varianta 5

Varianta 6


Pana saptamana viitoare aveti timp sa alegeti pe care va place. Daca nu va place nici una atunci sunteti invitati sa veniti cu o alternativa.

4 comentarii:

  1. niciuna din pmdv -sunt prea incarcate robert

    uite sugestia mea:la varianta 1 renunta la steagul romaniei , renunta la mascota, lasa doar crucea aia rosie in zona de sus (sau poti pune o frunza de stejar in loc rosie!! ) si scrie colosseum pe fundal alb tot cu rosu


    Cocosul ala nu prea are ce cauta in poza : pune si tu ceva mai fioros daca tii neaparat sa fie o mascota- doi caini rosiide exemplu, stiu eu de unde sa ii iei.
    florin

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate daca citeai ce rol are fiecare simbol in parte nu mai veneai cu nici o propunere si poate te luam in serios daca nu incepeai cu schimbarea mascotei cu una de doi bani (doi catelusi slabanogi si rapanosi).
    Ma bucur ca esti activ si vii cu comentarii, mai ales cu sugestii, apreciez foarte mult acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Varianta 1 respectiv 5, par a avea o combinatie interesanta de culori ... dar acum sa vedem echipamentele :P...

    RăspundețiȘtergere
  4. Robyca,daca vrei o parerea unei persoane pe care ai uitat s-o treci macar ca membru de onoare in lotul echipei,as alege Varianta 5, cea cu stema Colosseumului in mijloc. Culorile le alegeti in functie de echipament, eventual ros-albastre :-) Semnat: IULICA

    RăspundețiȘtergere