Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

sâmbătă, 17 septembrie 2011

COLOSSEUM - TerraMold 2 - 3

Astazi s-a dat startul unui nou sezon si chiar daca am avut ghinionul sa intalnim echipa campioana, am demonstrat ca nu suntem cu nimic mai prejos si am reusit sa facem un meci frumos, pe care, cu putina atentie si mai multa concentrare la finalizare, l-am fi putut chiar castiga.
Ma bucur enorm de mult pentru Andrei care a reusit sa faca un meci frumos si sa ne tine in joc cu paradele lui. Felicitari merita si antrenorul pentru tactica aleasa si sper sa fie la fel de inspirat si pe viitor iar cel mai mult ma bucur ca a dat o sansa la fiecare sa arate ce stie mai bine.
Avem o echipa frumoasa care cred ca va creste de la meci la meci si va reusi sa se impuna foarte usor. Totul tine de noi, sa fim seriosi, umili si sa ne vedem de jocul nostru iar cand intram in teren, indiferent ca vom juca 5 sau 10 minute, sa dam totul, indiferent de adversar. Putem bate pe orice, nimeni nu este invicibil, capul sus ca a trecut doar prima etapa.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-1
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3
Marcatori: Mitel Ionut, Jigoranu Robert
Cartonase galbene: Scutaru, Hanus
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 27 grade Celsius, cer senin
Jucatori prezenti: Pavel Andrei, Darie Ioan, Jigoranu Mihai, Pavel Florin, Barceanu Giani, Vilciu Daniel, Hanus George, Mitel Ionut, Luchian Octavian - cpt, Scutaru Catalin;
Antrenor: Pavel Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu