Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 1 noiembrie 2011

COLOSSEUM - Aldoor 2 - 3

Atat de aproape si totusi atat de departe.........
Un meci frumos in care s-a pus mult suflet si daruita. Acest lucru s-a putut observa la sfarsitul jocului cand eram pur si simplu darmati si foarte afectati de ce s-a intamplat pe teren. Cu un pic mai multa concentrare la finalizare, atentie in aparare si mai multa atentie din partea arbitrilor, care a dat acel procent de 5% echipei oaspete, si puteam reusi ce nici o echipa nu a reusit pana acum - sa invinga ocupanta primului loc si in acelasi timp mare favorita la castigarea campionatului. Sa nu ne para rau de ce s-a intamplat astazi si sa tinem aceasta frustare pe care o simtim cu totii pana la urmatoarea intalnire cu ei. Sper din tot sufletul si ma rog sa reusim sa le demonstram ca au castigat acest meci doar impinsi de la spate.
Ma bucur nespus de mult ca echipa a jucat bine iar ce s-a intamplat la sfarsit ne arata cat de mult incepem sa ne implicam pentru acesta echipa, suferim cand pierdem si ne bucuram cand castigam, nu suntem doar in trecere, incepem sa devenim un grup, lucru care va conta enorm de mult pe viitor, asa ca, capul sus si privirea inainte, nu trebuie sa ne simtim rau deoarece nu avem de ce, trebuie sa fim mandri ca am facut un meci frumos si au avut mult de tras ca sa obtina punctele puse in joc. Cred ca bucuria lor de la sfarsitul jocului spune multe de cat s-au temut de acest joc.
Am demonstrat ca suntem o echipa puternica si una dintre echipele frumoase ale campionatului.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 1-0,2-0, 2-1, 2-2, 2-3
Marcatori: Cotargasanu Mihai, Barbacaru Marian
Cartonase galbene: Mitel Ionut
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 30
Vremea la ora jocului: temp. 9 grade Celsius, intuneric
Jucatori prezenti: Balut Ionel, Jigoranu Mihai, Barceanu Giani, Hanus George, Mitel Ionut, Barbacaru Marian, Luchian Octavian - cpt, Cotargasanu Mihai, Scutaru Catalin, Pavel Florin, Darie Ioan, Stachie Marius, Vilciu Daniel;
Antrenor: Pavel Florin

Un comentariu: