Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Parma - COLOSSEUM 2 - 3

Ultima etapa a turului s-a incheiat cu un meci spectaculos cu multe ocazii la ambele porti, cu un portar in forma - Bibi, un varf autentic - Dudu, fundas de nadejdie - Ionut, mijloc de baza - Mishu. Oricum toti merita felicitati pentru ca chiar si la 2-2 am crezut ca putem invinge si am continuat sa luptam pana la capat. Vesnica noastra problema pe care se pare ca nu o putem depasi (automultumirea) era sa ne coste foarte scump. In loc sa ne facem meciul cat mai usor, ne complicam si facem foarte multe greseli. Poate atunci cand avem un asemenea avantaj ar fi mai bine daca am schimba cel putin 3 jucatori, poate cei de pe banca vor intra cu o alta atitudine de cat cei din teren.
In acest tur am reusit sa adunam doar 17 puncte si sa fim la un golaveraj pozitiv +3, fiind la egalitate de puncte cu cei de la E-on, echipa aflata pe locul 6.
Saptamana viitoare vom incepe returul cu un meci in forta, campioana TerraMold. Sper sa reusim sa ne organizam mai bine si poate reusim chiar sa transferam pe cineva in perioada de trasferari: 28.11.2011 - 02.12.2011.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-2
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 2-2, 2-3
Marcatori: Vilciu Daniel - 2, Cotargasanu Mihai
Cartonase galbene: Bidirliu Costel
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 6.5
Spectatori: 15
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius, frumos
Jucatori prezenti: Balut Ionel, Jigoranu Mihai, Cotargasanu Mihai - cpt, Matel Ionut, Scutaru Catalin, Pavel Florin, Darie Ioan, Bidirliu Costel, Vilciu Daniel;
Antrenor: Pavel Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu