Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 3 martie 2012

StandRom Tomesti - COLOSSEUM IASI 3 - 1

Ocazii cu nemiluita...un singur gol
Meciul a inceput sub semnul echilibrului si doar o mare greseala a arbitrilor a inclinat balanta catre adversari. In loc sa ne dea un corner clar ca lumina zilei arbitrul, care nici macar nu era atent la acea faza, a dat mingea adversarilor care au executat rapid, ne-au prins pe contraatac si golul a fost inevitabil, mai ales prin prisma faptului ca toti eram in jumatatea adversa in asteptarea executarii loviturii de colt. De aici si pana la primirea celui de-al doilea gol nu a mai fost decat un pas. Chiar daca scorul nu o arata am avut posibilitatea chiar sa intoarcem rezultatul daca reuseam sa transformam macar jumatate dintre ocaziile avute (bara - Ionut, bara - Dudu, ratare cu poarta goala - Vlad si Marian, ratare singur cu portarul - Catalin si Ionut).
Arbitrul, ca de obicei, ne-a faultat cum a avut ocazia si ne-a inrosit la final, cand la o degajare nefericita a lui Bibi, a considerat atac la propria persoana deoarece mingea s-a dus pe directia lui si pentru faptul ca era dupa terminarea meciului.
La final s-a lasat cu scandal si cu vorbe dure adresate de asa zisul arbitru (cu siguranta nu are cei 7 ani de acasa) catre Florin si Caras. Speram ca pe viitor sa ne lase si sa nu ne mai arbitreze deoarece nu cred ca mai exista cale de impacare. Majoritatea echipelor s-au cam saturat de atitudinea lui si de stilul de arbitraj care enerveaza pe toata lumea sau aproape pe toata lumea - stiti voi cine nu se supara.
Mai avem o etapa si pe urma incepem un nou tur de forta in care sper sa reusim sa ne atingem obiectivul - locul 5.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 3-1
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1
Marcatori: Pavel Florin
Cartonase galbene: Pavel Florin
Cartonase rosii: Balut Ionel
Nota echipei: 6.5
Spectatori: 10
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius
Jucatori prezenti: Balut Ionel, Mitel Ionut, Jigoranu Mihai, Pavel Florin, Capra Vlad, Barbacaru Marian, Scutaru Catalin, Darie Ioan, Pavel Andrei
Antrenor: Pavel Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu