Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

duminică, 22 aprilie 2012

Nera - COLOSSEUM IASI 2 - 1

Cu o rezerva nu poti emite pretentii.......
Foarte dificil dupa o pauza de 2 saptamani si fara antrenamentul de marti. Adversarii nu au fost superiori mai ales pentru pretentiile lor dar macar au avut cel putin 4 schimbari care, pe final, au facut diferenta. Pe final cu un pic de luciditate puteam scoate un punct mai ales dupa ratarea uriasa a lui Robert (a trimis mingea in bara singur cu portarul). De apreciat faza foarte frumoasa creata si finalizata de Mishu (gol in vinclu cu exteriorul) superbbb.... bv. Mishu, tine-o tot asa. Daca Vlad ar fi fost in teren cu siguranta altul era rezultatul deoarece este genul de jucator care poate face diferenta si numai zic ca ar fi fost cel mai pregatit dintre noi toti.
Sper sa ne revenim cat mai repede deoarece saptamana viitoare intalnim echipa clasata la 2 puncte in spatele nostru - AngiBau, echipa care a pierdut cu un surprinzator 4-0 in fata echipei Dinamo si care va dori sa-si refaca moralul si va da totul sa castige meciul cu noi.
Ca si cum infrangerea nu ar fi de ajuns a mai aparut si accidentarea foarte urata a lui Florin care, din pacate, va lipsi o perioada destul de lunga de timp. Va trebui ca pana la sfarsit sa dam totul deoarece atat Caras, cat si Florin, s-au accidentat pentru aceasta echipa si atunci cand vor avea nevoie de ceva sa ii ajutam fara ezitare si chiar sa ii intrebam noi daca au nevoie de ceva. Multa sanatate si multumiri pentru ce ati facut si va asteptam pe teren cat mai repede.
Marti, la antrenament, vom vedea cina va putea sa vina sambata si vom lua decizia daca vom amana sau nu meciul.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 2-1
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 2-1
Marcatori: Cotargasanu Mihai
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 6.5
Spectatori: 30
Vremea la ora jocului: temp. 19 grade Celsius, cald
Jucatori prezenti: Balut Ionel, Jigoranu Mihai, Pavel Florin, Banu Cristian, Vilciu Daniel, Mitel Ionut, Cotargasanu Mihai, Scutaru Catalin;
Antrenor: Pavel Florin
Secund: Darie Ioan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu