Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 20 aprilie 2013

COLOSSEUM 2005 IASI - Nera 0 - 2

Mai mult nu se poate....
Anul acesta am pus capat traditie si nu am reusit sa scoatem nici macar un punct cu Nera. Se pare ca este cel mai slab sezon de cand sunt in acesta functie. La sfarsit de sezon va trebui sa trag linie si sa vad daca mai merita sa continui sau sa las pe altcineva mai priceput. Am incercat sa fiu un bun organizator si sa fac tot posibilul sa nu va lipseasca nimic si sa veniti cu draga inima la antrenamente sau meciuri oficiale. Sezonul acesta m-am implicat la fel de mult sau chiar mai mult decat ultimul si nu a iesit mai nimic.  Imi cer scuze pentru toate iesirile si pentru  faptul ca nu am reusit sa  va motivez in acest sezon.
Sper sa continuam si la anul cu acelasi lot si fiecare sa se gandeasca foarte bine pana la finalul actualului sezon daca va mai continua sau va pleca. Vreau sa nu mai repetam greselile de anul acesta si sa fim mai pregatiti, atat fizic cat si organizatoric.
Apreciez foarte mult pe cei care pun suflet si vin la echipa indiferent de probleme, copii, familie sau daca sunt accidentati sau se intereseaza de echipa. Va multumesc pentru acest lucru si ma bucur ca macar am reusit sa devenim un grup mai unit.
Revenind la meciul de astazi pot spune ca nu a fost unul prea stralucit si lipsa jucatorului din fata s-a simtit din plin. Inca nu avem un lot care sa ne permita luxul de avea rezerve pe posturile deficitare. Golul luat in prima repriza luat in urma unor greseli in lant a pus plumb in picioare si nu am reusit sa mai facem mai nimic. Ne-am straduit, am alergat dar totul in van, fara folos si fara schimbari pe tabela. Mai atenti am fost sa protestam la arbitrii sau sa ii ridicam pe adversarii nostri de jos atunci cand mingea era inca in joc. Am mai avut cateva faze in a doua repriza dar nimic notabil decat ca am mai luat un gol.

De remarcat faptul ca Javier ne face reclama fiind intervievat, de Paul Costas, pentru emisunea de pe A1, de duminica, ora 11. Daca doriti sa va vedeti la televizor atunci urmariti emisiunea deoarece s-au luat imagini si de pe teren, inaintea jocului si chiar in timpul lui. Cine poate sa o inregistreze sa nu ezite, o punem la arhiva :)).

In alta ordine de idei pana marti va rog sa veniti cu avansul pentru iesirea la munte - 100 ron/cuplu. Banii ii strange Florin.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-1
Rezultat final: 0-2
Evolutia scorului: 0-1, 0-2
Marcatori: -
Cartonase galbene: Darie Ioan
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 50
Vremea la ora jocului: temp. 20 grade Celsius - foarte cald
Jucatori prezenti: Prepelita Laurentiu, Pavel Florin, Jigoranu Mihai, Contreras Javier, Luchian Octavian, Niagu Andrei, Vilciu Daniel, Stachie Marius, Darie Ioan, Cotargasanu Mihai ;
Jucatori absenti: Scutaru Catalin, Pavel Andrei, Scarlatache Vlad, Grigoras Dragos
Antrenor: Luchian Octavian - Tavi



2 comentarii:

  1. Ma simt vizat de comentariile tale , Robert, doar atat poti remarca la mine, interviul? Asta este singurul lucru bun pe care il aduc la echipa??? Cred ca celallat atacant, Florin Pavel a jucat mult mai prost decat mine. Era lat!

    Javier

    RăspundețiȘtergere
  2. cu totii am fost lati, nu fac referire la cineva anume. Cand laud ii laud pe toti cand cert ii cert pe toti. suntem o echipa, nu exista individualitati. imi cer scuze daca simti ca m-am luat de tine. de la tine astept mult mai mult pentru-ca stiu ca poti si esti un adevarat profesionist in comparatie cu noi. vreau sa fii un lider si un exemplu pentru noi in teren. trebuie sa tragi echipa dupa tine. esti o piesa de baza.

    Robert

    RăspundețiȘtergere