Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

joi, 4 aprilie 2013

Iesire la munte 2013

Propun sa ne decide cat mai repede in legatura cu data si locul unde vrem sa mergem pentru a face rezervarea din timp.

Robert a propus 21-23 iunie. Pe 24 iunie este liber deoarece sunt Rusaliile atunci. Din pacate atunci , Javier nu va fi in tara si ar fi frumos sa gasim o data cand putem merge toti. Poate reusim sambata sa o stabilim!

In ce priveste locatia, m-am uitat putin pe la pensiuni si pana acum cea mai potrivita mi se pare propunerea lui Florin: http://www.turistinfo.ro/ciumani/cazare-ciumani/pensiunea_ozon_turist-c64877.html

Aici pe langa locatia deosebita, avem si teren de fotbal si piscina. Doar ca ar trebui sa ne decidem asupra datei pentru a rezerva din timp deoarece vom fi in numar mare si este greu sa gasim ceva liber daca intarziem.

Daca stiti cel putin doua "fata frumoasa" (pt Dudu, Javier sau altii) care stiu sa faca si gratar, va rugam sa le spuneti ca CEO (Robert) le va asigura micul dejun daca vin cu noi..:)

Numai bine!

Mishu

15 comentarii:

  1. La 99.99% din pensiunile /cabanele de pe piata din orice zona (am cautat inclusiv lepsa vrancea sau slanic Bacau) ma deranjeaza 2 aspecte :
    - nu as vrea o varianta in care sa fie personal angajat in cladirea in care dorm sa nu ma pot desfasura ; oricat de amabil/politicos ar fi cu siguranta nu te lasa sa sari gardul pensiunii de exemplu;
    -si cel mai important nu au teren de fotbal; daca la piscina /sauna as face rabat, la teren de fotbal nu prea as face - e deja o traditie sa jucam fotbal la munte

    De asta am propus varianta din Harghita.
    Florin +Iulian

    PS: ar fi o idee buna sa stam si duminica noapte?sau sa plecam sambata si sa ramanem pana luni?



    RăspundețiȘtergere
  2. Catalin, tu la apartamentul tau cu trei camere cate bai ai???? :)

    As prefera sa stam doua nopti, fie de vineri pana duminica fie, daca luni e liber, de sambata pana luni.
    Mishu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initial, eu am crezut la Florin ca sunt apartamente cu camere nedecomandate. Greseala mea!

      Ștergere
  3. A ramas weekend-ul initial 21-23 iunie,
    Referitor la locatia din Harghita http://www.ozonturist.ro/serviciile-noastre.php daca stam fiecare in camera lui discutam de un tarif de 170lei/camera.(ca o comparatie la Sucevita plateam 100lei/camera), cu sperante de negociere pana la 150lei daca luam toate cele 4 vile
    Ar fi posibilitatea de dormit si pe paturile amenajate la etaj pe hol la jumatate de pret dar se ofera cineva?

    Este toata lumea de acord cu tarifele acestea? Sa cautam o locatie mai ieftina?

    Astept opiniii. Nu este nimic stabilit, ne putem reorienta FARA SUPARARE daca pentru unii suma este peste bugetul alocat
    Si daca tot a venit vorba de buget estimez un buget de cuplu de 470lei/respectiv 300lei de baiat single comparativ cu 350lei cat a iesit anul trecut la Sucevita
    Florin

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca luam pe doua nopti si luam macar 3 casute, eu cred ca putem negocia si mai mult.
    Ar trebui sa incepem cu lista celor care merg, apoi sa sunam si sa stabilim tarifele.

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord cu Mishu sa incepem cu o lista de persoane pe care ne bazam pentru a avea cu ce negocia.Cu cat este mai ieftina cazarea cu atat este mai bine pentru bugetul alocat mancarii si bauturilor rafinate(rachiu!!!!!!).
    Tavi

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu weekend-ul 21-23 iunie, mai ales ca pe 24 sunt Rusaliile si suntem liberi. O sa incep o lista si hotaram marti cati suntem, daca ne convin preturile, cine vrea sa doarma pe paturile amenajate la etaj pe hol la jumatate de pret.
    Florin, te rog, sa faci un tabel cu cate locuri sunt in camere, cate amenajate (de explicat ce inseamna amenajate ca sa inteleaga cu totii ca nu stau pe hol) si preturile aferente?
    Cel mai rau imi pare de Javier deoarece a facut un efort foarte mare pentru noi (cel cu echipamentele) si nu am reusit macar sa il scoatem la o distractie.

    Robert - CEO :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Rog pe toti sa se hotarasca daca merg sau nu, ca stim cati suntem si cum negociem la cazare. Cat mai repede!!! Pentru ca suntem la echipa 16 (inclusiv Iulica). Iar acolo sunt 4 cabane x 3 camere = 12 camere. Mai sunt locuri pe hol, la etaj. Ar trebui sa stim cati mergem, sa vedem cum ne repartizam in cabanute, sau sa cautam o alta locatie daca suntem prea multi.

    Haideti, nu va mai lasati rugati!

    Pentru mine week-end-ul 22-24 iunie e perfect. Si prefer sa mergem de vineri pana duminica. Eu imi iau liber vineri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut,

    parerea mea ar fi fost sa facem tot posibilul sa mearga si Javier (din mai multe considerente, inclusiv cele mentionate de Robert). Nu stiu exact daca s-a discutat cu el, dar stiu ca isi dorea foarte mult sa mearga in excursia asta. Cred ca ar trebui sa schimbam w-end-ul, daca asta e problema in cazul lui (chiar daca atunci o sa fie luni liber, asta e. Anul trecut nu a fost problema ca luni s-a lucrat).

    locatia e una foarte faina, dar are unele dezavantaje:
    - e destul de departe, iar pentru cei care nu-si vor putea lua liber vineri, o sa ajunga destul de tarziu (e un drum de aprox 4 ore min);
    - oricat de multi am merge noi, nu cred ca vom ocupa toate cele 40 de locuri de cazare; asta inseamna ca cel mai probabil vor mai fi si altii cazati acolo; cred ca nu ne dorim asta, mai ales ca exista un singur foisor, un teren de fotbal, etc.
    - e foarte multa apa acolo, iar din experientele trecute, stiti ca unii dintre noi nu stiu sa se controleze in jurul apei (vor sa se arunce). Cineva va trebui sa ramana constient si sa urmareasca astfel de personaje .. :)

    Si o mentiune personala, asa cum spuneam inca de anul trecut, eu unul nu vreau sa mai fiu cazat pe holuri, canapele, fotolii etc. Mergem intr-o locatie in care sa fie ok pentru toti. Sau daca sunt altii dispusi sa fie cazati astfel, nu e o problema. Pentru mine, in schimb, asta e printre putinele solicitari pe care le am.

    Felicitari pentru meciul de ieri. Inteleg ca a fost unul bun atat timp cat Robert nu a folosit in descrierea de pe blog cuvinte ca: penibil, nepermis, plans, scuze - Gata cu tampeniile si copilariile .. :)

    Dudu

    RăspundețiȘtergere
  9. Păcat ca nu ai fost si tu ca poate as fi avut ce scrie:)).

    Robert

    RăspundețiȘtergere
  10. PT Dudu:

    -21-23 iunie e sg weekend in care este disponibila in afara de javier; in orice alt weekend lipsesc mai multe persoane; am vb cu Javier si ieri si azi si exista posibilitatea ca totusi sa vina (cu conditia sa il ducem la aeroport la tg mures - nu cred ca este o pb asta). Mai insistati/amenintati-l si voi pana cedeaza si confirma (eu l-am amenaintat ca il las fara apa rece la apartament daca nu vine)
    - nu vorbim de 40 persoane ci de 24pers in 4 cabane si 12 camere; diferenta de persoane ar fi in paturi pe hol (daca noi luam camerele nu o sa vina nimeni sa se cazeze pe hol)
    -drumul pana acolo este de 4 ore asa e dar din ce am cautat ieri pe net pt un grup de 18pers + nu gasim o alta locatie cu teren de sport in Neamt, Bacau, Vrancea Suceava IN CARE SA FIM SEFI IN CABANE si sa fie mai ieftina.(cel putin una inscrisa pe site-ul acesta http://www.turistinfo.ro/)

    Referitor la negociere eu personal nu sunt asa de optimist ca Misu, dar vedem dupa ce stim cati suntem

    Florin

    RăspundețiȘtergere
  11. Locatia e super, si perioada de 21-23 e OK pentru mine.
    Ar fi bine ca pana marti cel tarziu sa fie lista facuta, sa vedem exact care suntem si sa putem suna si rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiam ce s-a vorbit cu Javier si asta spuneam - sa facem tot posibilul sa fie si el prezent (totusi a facut destul de mult pentru echipa asta). Daca spune ca totusi e posibil sa fie prezent, atunci e ok (macar o zi din cele doua daca e, tot ar fi ceva; oricum distractia o sa fie vineri seara, nu sambata :) ).

    Eu m-am uitat pe site si spuneau ca au 40 de locuri. Nu stiam exact cum sunt distribuite. Acum sa vedem daca o sa incapem noi in cele 12 camere.

    hai sa facem o lista de confirmari pana marti la fotbal si mai vb atunci (nu stiu exact ce ati discutat pana acum). Eventual sa facem si un buget - sa stie lumea la ce costuri sa se astepte. Cred ca ar trebui sa plecam de la premisa ca nu obtinem discount la cazare. Si eu ma indoiesc ca o sa obtii ceva spectaculos, tinand seama si de faptul ca acel w-endul e unul prelungit, probabil o sa fie clienti interesati. Ba unii chiar sa stea 3 zile acolo. Asta e un alt motiv pentru care ar trebui rezervat din timp.

    Dudu

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut! Ceea ce a scris Dudu in legatura cu cazarea am discutat si eu sambata cu cei prezenti la meci. Trebuie facuta o lista clara cu cei care merg, pentru a sti fiecare unde va sta, sa nu fie discutii. Sa stim din start cum ne repartizam pe camere. Problema e ca sunt 12 camere si noi suntem cel putin 15. ar insemna ca unii sa mai ramana pe hol, dar nu stiu cine va mai fi de acord. Si nici nu cred ca e ok ca unii sa stea in camere iar altii sa doarma pe hol.

    Legat de apa, chiar ca e cam multa. Eu chiar am vorbit si cu Iulica zilele trecute si i-am zis ca trebuie sa fiu vigilent, sa-mi urmaresc copii in permanenta. Deci pentru mine tot ce inseamna apa (piscina, lac etc.) reprezinta o grija in plus.

    RăspundețiȘtergere