Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 16 aprilie 2013

Seroussi - COLOSSEUM 2005 IASI 1 - 1

Scor de echipa mare...de teren mare...:))
Incet, incet, cu pasi mici incepem sa devenim o echipa....una frumoasa si cu un farmec aparte si.............singura cu un stranier in lot si.........unul care chiar joaca bine :)). Desi mai sunt doar cateva etape din actualul sezon mai avem timp sa stergem din impresia lasata in prima parte a campionatului. Pentru prima oara sunt multumit de ceea ce se vede si de viitor. Daca vom fi la fel de seriosi si lotul actual nu va suferi modificari va asigur ca in campionatul viitor nu va fi echipa care sa nu ne respecte si sa nu se teama de noi.
Revenind la meciul de sambata, am intalnit un adversar care a avut un stil aparte de joc - cautau sa cerseasca numai fault-uri si sa puna presiune pe arbitrii. E si asta o tactica care se pare ca functioneaza in acest campionat deoarece sunt pe locul 3.
O prima repriza, pe care am controlat-o si  in care ne-am creat multe ocazii, una dintre ele fiind bara lui Javier, s-a incheiat la egalitate, 0 - 0. In partea a doua adversarii au echilibrat jocul deschizand scorul dar fiind repede egalati la o actiune colectiva de toata frumusetea. Chiar daca ocazii au mai fost la ambele porti meciul s-a incheiat nedecis si cu multe reprosuri catre arbitrii.

Marti vom decide data pentru iesirea la munte si numarul de persoane.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final:  1-1
Evolutia scorului: 1-0, 1-1
Marcatori: Contreras Javier
Cartonase galbene: Luchian Octavian, Pavel Florin, Niagu Andrei
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 6.5
Spectatori: 35
Vremea la ora jocului: temp. 11 grade Celsius
Jucatori prezenti: Prepelita Laurentiu, Pavel Andrei, Scutaru Catalin, Grigoras Dragos, Pavel Florin, Scarlatache Vlad, Jigoranu Mihai, Contreras Javier, Luchian Octavian, Niagu Andrei, Vilciu Daniel;
Antrenor: Luchian Octavian - Tavi

Un comentariu:

  1. Ce e cu nota asta? Ne lauzi dar ne dai doar 6,5? La examenele serioase nici nu se promoveaza cu nota mai mica de 7!

    RăspundețiȘtergere