Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

joi, 13 iunie 2013

COLOSSEUM 2005 IASI - Continental 2 - 3

Sfarsit de cosmar...........
Gata cu cea mai proasta editie de campionat. Si cum putea sa se incheie decat cum l-am inceput, printr-o infrangere. Ma bucur ca s-a terminat si sper sa nu mai avem parte de o asemenea clasare  niciodata. Explicatii ar fi si se gasesc intotdeauna dar trebuie sa vedem ce s-a gresit pentru a putea remedia.In mare stim ce avem de facut si pana la inceputul unei noi editii vom face in asa fel incat sa nu mai avem surprize anul viitor, decat daca sunt placute.
A fost ultimul meci, relaxarea era la ea acasa atat in teren cat si pe banca. S-au mai suparat unii, altii s-au bucurat, ne-am mai si enervat, inutil, atata timp cat era ultima etapa si multe oricum nu se mai puteau schimba. Nu ingrasam porcul in ajun, asa ca lasati supararile sau nemultumirile ca nu era cazul. Era ultima etapa, e bine ca am jucat cu totii si doar atat, gata cu toate, GATA, NU MAI CONTEAZA.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-2
Rezultat final: 2-3
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3
Marcatori: Scarlatache Vlad, Grigoras Dragos
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 30
Vremea la ora jocului: temp. 20 grade Celsius
Jucatori prezenti: Niagu Andrei, Jigoranu Mihai, Contreras Javier, Scarlatache Vlad, Scutaru Catalin, Pavel Florin, Darie Ioan, Vilciu Daniel, Luchian Octavian, Grigoras Dragos, Stachie Marius ;
Jucatori absenti: Prepelita Laurentiu;
Antrenor: Luchian Octavian


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu