Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 9 iulie 2013

Juventus Sibiu este noua campioana a Romaniei

FINALA

Juventus Sibiu este noua campioană la minifotbal a României după ce s-a impus în marea finală în fața echipei Oz Er Golden Boys Bacău cu scorul de 2-0. Juventus este echipa care anul trecut reușea să câștige Cupa României și să fie la un pas chiar de câștigarea Super Cupei României, în timp ce campioana Bacăului este la prima finală de campionat național, acesta fiind cel mai bun rezultat din istoria Bacăului în plan minifotbalistic.

În finala mică, ABC United București, favorita la titlu în această ediție de campionat, s-a impus în urma loviturilor de departajare în fața echipei MAV Glissando Timișoara, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost unul de egalitate, 1 -1. Surpriza a venit din partea fostului stelist, Petre Marin, care l-a înlocuit pe portarul bucureștenilor eliminat, și-a pus mănușile de portar și a decis soarta meciului apărând și apoi înscriind decisiv. Cel mai bun jucător al competiției a fost declarat Răzvan Radu (ABC United București), iar cel mai bun portar Gabriel Coșa (Oz Er Golden Boys Bacău).

SEMIFINALE

Echipa Bacăului a învins în semifinală la lovituri de departajare favorita la titlu în acest an, ABC United București, cu scorul final de 4-3 (1-1 la finalul timpului regulamentar). În cealaltă semifinală, disputată astăzi de la ora 13.00, Juventus Sibiu s-a impus cu scorul de 3-2 în fața echipei MAV Glissando Timișoara.

SFERTURI

Sâmbătă, 6 iulie – Sferturi de finală

20.00 (teren 1) Railex Suceava vs. Juventus Sibiu 2-4
20.00 (teren 2) Oz Er Golden Boys Bacău vs. Phoenix Craiova 3-1
21.00 (teren 1) Fortuna Buzău vs. MAV Glissando Timișoara 1-4
21.00 (teren 2) ABC United București vs. Lis Affair Tomești Iași 3-1

Rezultatele din grupe nu le-am gasit pe toate asa ca nu am mai postat nimic. Se pare ca site-ul este intr-o degradare continuua si pe nimeni nu mai intereseaza. Se posteaza articole doar de dragul de a mai pune ceva, profesionalism zeroooooooooooooooo.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu