Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 28 ianuarie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - EBS 1 - 4

Se poate si mai rau...sambata jucam cu Dinamo
Avand in vedere ca din lista de 17 persoane la acest meci au fost prezenti doar 7 din care Caras a jucat intr-un picior atunci cred ca acest lucru spune cam totul. Atmosfera de la echipa este una care se deterioreaza de la o etapa la alta si tin sa ii felicit pe cei care fac tot posibilul sa ajunga la meciuri. Cum sa mai spun ceva despre joc cand prezenta este cum este. Toata stima pentru cei prezenti si indignare pentru cei care desi puteau veni au preferat sa faca ce e mai usor - sa fie indiferenti.
Cu speranta ca sambata vom reusi sa strangem o echipa va doresc toate cele bune si timp de gandire pentru ceea ce doriti sa faceti in relatia cu echipa.

Statistica meciului
Rezultat prima repriza: 0-4
Rezultat final: 1-4
Evolutia scorului: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-4
Marcatori: Darie Ioan
Cartonase galbene: 
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 2
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius, rece
Jucatori prezenti: Luchian Octavian, Contreras Javier, Stachie MariusVilciu DanielDarie Ioan, Niagu Andrei,  Cotargasanu Mihai;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Dogaru Marian, Vinatoru Mihai, Chirica Mircea, Scutaru Catalin, Grigoras Dragos, Prepelita Laurentiu, Pavel Florin, Scarlatache Vlad, Jigoranu Mihai;
MVP-ul meciului: lipsa;
Antrenor: Darie Ioan;



5 comentarii:

  1. Cred ca e cam putin nota 2 pentru echipa, avand in vedere ca scorul nu reflecta deloc realitatea din teren. De excludem primele 10 minute, putem spuenca s-a jucat de la egal la egal cu ocazii importante la ambele porti. In ce privesc absentii, majoritatea au problem medicale, cu exceptia lui Vanatoru si Florin.

    Si eu sunt de parere ca ar trebui sa strangem putin randurile si sa ne mobilizam putin. Pentru asta propun sa ne intalnim vineri seara la 19:00 si sa stam putin de vorba (o sa stabilim pe facebook locul unde o sa ne intalnim :) ).

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vanatoru are probleme cu piciorul si el...sper ca in 2-3 sapt. sa-si revina toata lumea ca sa fim martea la antrenament cate 12-14 cum eram inainte...va rog faceti si voi un efort si mai rezolvati-va treburile si in alta zi nu numai martea de la 19.00 - 20.30 daca se poate .

      Caras

      Ștergere
    2. Salut,

      Maine seara plec la Piatra si ma intorc sambata dimineata. Ne vedem la meci si poate reusim sa stam putin de vorba dupa meci sau marti dupa antrenament.
      Mishu

      Ștergere
  2. daca aia de la travis nu si-au schimbat echipa intre timp,adica dupa sarbatori,atunci pot spune fara teama de-a gresi ca voi chiar sunteti penibili:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca unui anonim ca tine, ii pasa atat de mult de rezultatele echipei noastre, atunci pot spune fara teama ca ne bucuram sa facem parte din asa o echipa care trezeste un asa interes ...
      Oricum, dupa ce mai urcati si voi putin in clasament ... sper ca vei avea curaj sa te semnezi ... pana atunci te acceptam ca un supporter anonim.

      Mishu

      Ștergere