Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 12 aprilie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Travis 4 - 8

Ne vedem după Pasti........
Un meci pe care trebuie sa il uitam cat mai repede deoarece nici acum după câteva zile nu găsesc nici o explicație pentru ce s-a întâmplat. Greșelile s-au ținut in lanț si am reușit performanța de a da si doua autogoluri. Parca totul a fost împotriva noastră, vremea, jucatori care au ajuns mai târziu, jucatori care nu au mai venit, goluri primite din toate pozitiile, nervi întinși la maxim de parca am fi pierdut cupa mondiala - lipsa de profesionalism si-a spus cuvântul si atunci când îți bati joc de fotbal, acesta de pedepseste. E doar un meci si trebuie sa vedem ce e de făcut pentru a putea sa ne pregătim de sezonul viitor, trebuie sa lăsam nervii si reproșurile si sa nu uitam de ce facem lucrul acesta. Cine nu se poate abtine de la jigniri, sa o facă pe cocosii sau sa își stăpânească nervii e rugat sa se calmeze si sa nu se mai comporte ca un "golan". Aceste gesturi nu fac bine echipei si nici grupului pe care vrem sa il avem si pe care dorim sa il dezvoltam. Cu toții mai avem zile proaste dar dacă aceste lucruri se mai repeta atunci vor fi luate măsuri. Vorbesc din postura unui om care susține acesta echipa din toate punctele de vedere si nu ii place ce s-a întâmplat in timpul si după acest meci. Nimeni nu este ținut cu forța si cine nu își dorește cu adevărat sa facă parte din acest grup e liber sa plece, așa cum au mai făcut si alții.
Următorul meci e după Pasti, miercuri - 23.04.2014, ora 20:00, arena Magic si vreau sa vina doar cei care pun suflet si se mândresc cu aceasta echipa indiferent de rezultate.
In final va rog sa verificati când o sa va vina rândul pentru confirmări antrenament si sa faceți treaba așa cum alții au avut grija sa o facă (aveți tabelul pe blog).


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-4
Rezultat final: 4-8
Evolutia scorului: 1-0, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6, 2-6, 3-6, 4-6, 4-7, 4-8
Marcatori: Robert, Fifi, Caras, Dragoș
Cartonase galbene: Grigoras Dragoș
Cartonase rosii: -
Nota echipei:
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 11 grade Celsius, rece
Jucatori prezenti: Chirica Mircea, Darie Ioan, Jigoranu RobertNiagu Andrei, Grigoras Dragos, Vilciu DanielStachie Marius, Luchian Octavian, Dogaru Marian;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Pavel Florin, Vinatoru Mihai, Cotargasanu Mihai, Scarlatache Vlad, Scutaru Catalin, Prepeliță Laurențiu,
MVP-ul meciului: -
Antrenor: Vilciu Daniel;
Suporter no 1: -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu