Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 7 iunie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - AngiBau 2 - 1

Ultima etapa, poate cea mai frumoasa.....
Dupa ce am asistat la finala campionatului intre LisAffair si Aldoor (meci castigat cu 2-1 de catre campioana din acest an Aldoor) meciul nostru, cu AngiBau, a avut onoarea sa inchida editia de campionat 2013/2014.
Meciul a fost unul foarte dificil in conditiile in care la nivelul suprafetei erau 30 grade C si noi eram doar sase, dar inimosi si dispusi la sacrificii. Atunci cand aparare era depasita Mircea ne tinea la suprafata.
Am reusit sa inscriem foarte repede, prin reintorsul Florin, si am tinut de rezultat pana la mijlocul reprizei a doua cand am fost egalati. La ultima faza a meciului cand aproape ca nimeni nu se mai astepta Caras a inscris un gol fabulos pentru o victorie extraordinara a celor sase, cu care am incheiat aceasta editie de campionat.
La final am fost premiati de catre organizatori pentru faptul ca suntem cea mai veche echipa din campionat si una care a facut acest campionat mai frumos si poate mai echilibrat in contextul in care am incurcat atat campioana cat si vicecampioana.




Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 2-1
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 2-1
Marcatori: Florin, Caras
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 10
Spectatori: 15
Vremea la ora jocului: temp. 30 grade Celsius - foarte, foarte cald
Jucatori prezenti: Chirica Mircea, Jigoranu Robert, Vilciu Daniel Pavel Florin, Cotargasanu Mihai,  Darie Ioan;
Jucatori absenti: Ciohodaru RaduPrepeliță Laurențiu, Grigoras Dragos, Dogaru Marian, Vinatoru MihaiScarlatache Vlad, Niagu Andrei, Contreras Javier, Stachie Marius, Luchian Octavian, Scutaru Catalin;
MVP-ul meciului: Mircea;
Antrenor: Vilciu Daniel;

4 comentarii:

  1. FELICITARI LUI CARAS pentru maturitatea de care a dat dovada. Cred ca e printre singurii la care antrenamentul da rezultate, caci a inscris de mai multe ori din pozitia si in stilul respective :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca a fost un campionat bun pentru noi totusi, daca ne uitam la linia de clasament am incheiat cu 13V 4E 16I si cu un -1 adica 77GM 78GP, ceea ce ne arata un echilibru aproape perfect intre compartimente (ni se trage de la antrenamentele de marti)...chiar daca ne-am dorit mai mult de la inceput principala cauza asa cum a mentionat si Mishu au fost accidentarile...in ceea ce priveste sezonul urmator daca mai continuam eu nu sunt de acord cu liga a doua ... multumesc mult pentru aprecieri asa se intampla la batranete sau la retragere :))...petrecere frumoasa celor care merg la munte si astept rezultatul Vaslui- Ceilalti...vacanta placuta tuturor pentru wekenduri, dupa cum cred ca stiti continuam martea cu antrenamente...aaa oricum viitorul e asigurat la echipa...sarcini usoare in continuare celor doua mamici (tatici - Dragos si Mishu , asta e in special pentru Iulica ca sa nu mai afle ultimul)...bafta...Caras

    RăspundețiȘtergere
  3. De Catalin tot nu stie :))

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  4. Offtopic: hai un pic de implicare la lista de cumparaturi pt munte de pe facebook ca daca rasound oar dudu si mishu ramanem doar cu berea la comun!!!!
    Florin

    RăspundețiȘtergere