Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 11 august 2014

Incepem in forta - prima participare la Cupa Magic

Dupa o lunga perioada de inactivitate revenim in forta cu prima noastra participare la Cupa Magic in care participa cele mai bune echipe din tara. Pentru noi este un bun prilej pentru a vedea la ce nivel ne situam si cat de pregatiti suntem pentru un nou sezon.
Tragerea la sorti a avut loc la inceputul lui si am fost repartizati in grupa F, foarte grea, cu echipe foarte bune:
1. Neatza & Prietenii - vicecampioana din Bucuresti, are in componenta fosti jucatori profesionisti;
2. TCE 3 Brazi Roman - campioana Roman, o echipa foarte inchegata, cu multe individualitati de valoare;
3. Inter Traian Vaslui - a terminat pe locul 4 in campionat dar diferenta de puncte a fost foarte mica intre locul 1 si 4, echipa se bazeaza pe grup si joaca de foarte mult timp impreuna;
4. Colosseum 2005 Iasi

In optimi se vor califica primele clasate din fiecare grupa, plus 7 echipe cu cel mai bun punctaj de pe locul 2.
La tragerea la sorti din optimi vor fi doua urne. In prima vor fi echipele castigatoare de grupe, iar in a doua echipele de pe locul 2. Vor ramane in prima urna doua echipe care vor juca intre ele in al optulea meci din optimi. In aceasta faza nu se vor putea intalni doua echipe care au fost in aceeasi grupa.
Vineri si sambata au loc meciurile din grupe, tot sambata se disputa meciuri din optimi si sferturi, iar duminica au loc meciurile din semifinale (orele 08-10.00), finala mica (16.00) si finala mare (17.00).

Toti jucatorii sunt obligati sa aiba viza medicala sau adeverinta de la medicul de familie ca este apt si fara probleme medicale. Fara viza nu se va permite jucatorului sa joace. La fel, foarte important, sa aveti CI la voi.

Mare atentie la meciurile care vor avea loc vineri, meciurile vor incepe dimineata de la ora 9.00 si se vor juca pe cele 2 terenuri de la Magic si pe cel de la UTI (avem 3 meciuri si vom juca cate unul pe fiecare teren). Verificati-va programul si luati-va liber din timp (vineri, 29.08.2014) deoarece primele 2 meciuri sunt cele mai importante si pot decide daca iesim din grupa.

Dupa cum bine stiti la aceasta cupa vor participa doar cei care au contribuit la achitarea taxei de inscriere si cei care au fost prezenti atunci cand s-a transmis lista la organizatori. 

Vom incerca sa mai jucam ceva amicale pana la startul competitiei asa ca stati aproape de blog unde vom reveni si cu noutati legate de campionat.
Multumesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu