Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 22 octombrie 2014

COLOSSEUM 2005 IASI - Dafin 3 - 1

Un spectacol fotbalistic deosebit...
In ciuda numeroaselor absente, unele motivate, altele nemotivate, am reusit sa castigam dar mai dificil decat o arata scorul. Jocul a fost unul foarte tensionat pana la marcarea celui de al doilea gol si doar interventiile lui Iulian a dus la un final linistit de joc. 
Prin cele doua goluri si o pasa de gol, Marian, este cel care a facut diferenta in atac si pe tabela, devenind golgheterul echipei COLOSSEUM 2005 IASI.
De sambata, 25.10.2014, ne asteapta 4 etape de foc cu UTI, AUTODRIVER, DINAMO si EBS - toate candidatele la podium. Daca nu ne mobilizam si venim doar cand avem chef atunci cred ca verdictul va fi unul crunt. Trebuie sa facem in asa fel incat sa pastram un echilibru intre cei absenti si cei prezenti, valoric vorbind. Dupa cum puteti observa avem un inceput de campionat bun si ar fi pacat sa ne batem joc de munca depusa pana acum.
In final tin sa va reamintesc faptul cand in fiecare marti, de cativa ani buni, de la ora bine stiuta de toata lumea, avem antrenament si, in caz ca nu puteti veni, puteti da un telefon sa spuneti. Nu mai asteptati sa fiti sunati de Caras sau altcineva, un pic de bun simt nu strica, nu e nimeni dator sa se roage de voi sa veniti la fotbal. Cu totii muncim, avem familie si alte griji dar un simplu telefon sau sms cred ca se poate da. Ceea ce se intampla nu e normal si, parerea mea, lipsa de respect fata de colegi.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 3-1
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1
Marcatori: Marian 2, Mishu
Cartonase galbene: Iulian
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7.5
Spectatori: 20 
Vremea la ora jocului: temp. 12 grade Celsius
Jucatori prezenti: Stratu IulianDogaru Marian, Cotargasanu Mihai, Jigoranu Robert, Vilciu Daniel,  Darie IoanLuchian Octavian, Scarlatache Vlad;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Stachie Marius, Scutaru Catalin Pavel Florin,  Petrut Ciprian, Niagu Andrei, Contreras Javier, Grigoras Dragos, Chirica Mircea, Prepelita Laurentiu;
MVP-ul meciului: Iulian si Marian
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1: ;



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu