Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

vineri, 11 decembrie 2015

COLOSSEUM 2005 IASI - Lupii Negri 6 - 0

Am jucat ca o adevarata echipa...
Prea multe nu sunt de spus avand in vedere scorul. Am jucat combinativ si am pasat-o pana in poarta. Jocul este in cresterea si asta este foarte bine avand in vedere faptul ca saptamana viitoare intalnim campioana. Ma bucur ca ne-a prins intr-o perioada buna si sper sa iasa un meci frumos, sa jucam la fel cum am facut-o pana acum. Nu trebuie sa schimbam nimic si sa jucam curajos deoarece nu avem nimic de pierdut. Inca un plus este faptul ca pentru a cincea etapa consecutiva am pastrat poarta intacta si sper sa o pastram asa pana la final.
Mai avem inca doua meciuri si terminam acest an care ne-a adus multe premiere (am jucat pentru prima data la un turneu final, am iesit din grupa la Cupa Magic).
In final va readuc aminte care locuri merg anul acesta la turneele finale:
- Campioana DGB si locul 2 vor fi prezente la turneul regional Nord-Est de la Roman, contand pentru calificarea turneului final al campioanelor;
- Cel putin doua echipe vor reprezenta DGB la turneul final de cupa de la Bistrita, castigatoarea cupei DGB + Cupa Unirii sau locurile 3-4 (normal ar fi locul 3 sau castigatoarea cupei DGB si daca castigatoarea cupei va fi una dintre echipe care se vor clasa pe unul din primele 3 locuri atunci sa mearga locul 4 - dar cine stie ce decizie va lua Dl. Costas care este foarte imprevizibil).

Inceputul de an este foarte aglomerat cu un program care nu ne lasa prea mult timp de odihna:

  1. Cupa DGB - 08 - 10 ianuarie 2016, vom juca toate meciurile din grupa (3 meciuri). Tragerea la sorti va avea loc pe 14 decembrie, voi reveni cu programul.
  2. Cupa Unirii - 15 - 17 ianuarie 2016 
Important: Cea mai bine clasata echipa din DGB va reprezenta Iasul la Cupa Romaniei de la Bistrita.
Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 6-0
Evolutia scorului: 1-0, ..., 6-0
Marcatori: Claudiu 2, Marian 2, Kinder, Fifi
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 6 grade Celsius, rece;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian, Jigoranu RobertDarie Ioan, Tanasa Vasile, Andron Claudiu, Stachie Marius, Vilciu Daniel, Dogaru Marian, Cotargasanu Mihai, Scutaru Catalin, Bors Alin, Luchian Octavian - cpt;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu,  Scarlatache VladPetrut Ciprian, Niagu Andrei, Pavel Florin;
MVP-ul meciului: echipa
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: ;
                        "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu