Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - Imperiuum EBS 1 - 5

Prima infrangere la scor...
Daca e sa ne luam dupa rezultat atunci nu ar mai fi nimic de discutat numai ca lucrurile nu au stat chiar asa. Meciul a inceput cu o posesie a adversarilor dar fara sa ne dea emotii prea mari. In schimb la o actiune bine legata, Marian a prins un sut de la distanta, bine plasat, cu care a deschis scorul - minutul 8. Dupa alte 4 minute am avut marea ocazie sa trecem in avantaj cu doua goluri la un sut a lui Tavi, respins in fata de portar si Robert pe faza a reusit sa rateze o mare ocazie asa cum numai el poate - minutul 12. Si asa cum e in fotbal, marile ocazii se razbuna si cu 2 minute inainte de finalul primei reprize la un sut deviat adversarii au egalat.
Din pacate, in a doua repriza, din cauza numarul foarte mic de jucatori prezenti la acest meci (mai ales ca veneam dupa un turneu foarte solicitant) am cazut fizic si asta s-a vazut pe tabela. Desi adversarii au reusit sa inscrie 4 goluri fara sa primeasca nici unul, golul de 1-2 a fost inscris atunci cand mai erau 6-7 minute de joc, deci spre final. Dupa acest moment am incercat sa revenim in joc dar, inca o data, tin nevoia sa subliniez acest lucru, din cauza prezentei foarte reduse, am cazut fizic. 
Momentul de cotitura a fost si faptul ca desi mai erau 5-6 minute de joc, arbitrul a aratat un minut si am inceput sa ne precipitam si sa gresim. Cei aflati pe banca noastra (Caras si Marian) au facut scandal, arbitrul si-a corectat decizia vazand ca si noi am dat drumul la cronometru dar nimeni, nimeni nu s-a gandit sa ii anunte si pe cei din teren de timpul ramas. Tot timpul traiam cu impresia ca trebuie sa fluiere finalul si acest lucru a afectat concentrare si claritatea in fata portii adverse. Ultimele 3 goluri le-am luat cu portarul scos si cu Caras la timona dar fara a gresi mai mult decat ceilalti.
Lipsa majora a fost faptul ca nu am avut mijloc, un jucator care sa puna mingea jos si sa ajute echipa in momentele grele. Nu am avut un lider in teren dar nici in afara lui. A fost un fiasco total unde cu totii suntem vinovati, in principal, in a doua repriza.
Poate nu ne asteptam la mare lucru de la acest meci dar, pacat, ca se putea mai mult daca eram mai bine organizati. Sper numai ca data viitoare sa stiu pe cine ma bazez la meci nu asa cum s-a intamplat la acest meci.
Trebuie sa uitam acest meci cat mai repede si sa ne revenim deoarece campionatul este lung si plin de surprize. Ati vazut ca avem potential, se poate, asa ca capul sus si privirea inainte indiferent cat de dureros a fost acest rezultat.

PS Inca o sambata distrusa pentru cei care pun suflet :((


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-1
Rezultat final: 1-5
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 1-2, ..., 1-5
Marcatori: Marian
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 35
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian, Jigoranu RobertDarie Ioan, Luchian Octavian - cpt, Cotargasanu Mihai, Tanasa Vasile, Andron Claudiu, Dogaru Marian;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Scutaru Catalin, Bors Alin, Vilciu Daniel, Stachie Marius, Scarlatache VladPetrut Ciprian, Niagu Andrei, Pavel Florin;
MVP-ul meciului: -
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1: ;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu