Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 19 martie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - Lupii negri 2 - 0

Un meci pe care ni l-am facut usor datorita golului marcat foarte repede si care a pus plumb in ghetele adversarilor. Am avut o prima repriza foarte reusita si una in care am redus motoarele datorita scorului. Una peste alta am luat 3 puncte si continuuam lupta pentru locul 3, ultimul care asigura calificarea la turneul final de la Bistrita.
Partea buna este ca totul depinde numai si numai de noi de aceea trebuie sa tratam fiecare meci ca pe o finala. Trebuie sa castigam toate meciurile ramase pentru a fi siguri de calificare. Poate pentru unii ar parea imposibil dar daca intram in teren si dam totul atunci nimic si nimeni nu ne poate sta in cale. Ne aparam bine, avem contraatacuri foarte periculoase, jucatori cu talent, ne mobilizam exemplar, jucam unul pentru altul si avem incredere, ceea ce e cel mai important, SE POATE.
Saptamana viitoare intalnim campioana si dupa ce ne-au batut pana acum doar cu 1-0 si numai in prelungiri ar cam fi timpul sa castigam si noi.

PS Victorie dedicata lui Fifi care tocmai a devenit fericitul tatic al unui baietel. Viitorul suna bine pentru echipa, sa speram ca va mosteni si talentul taticului.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 2-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0
Marcatori: Marian, Kinder
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 8
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian, Darie Ioan, Tanasa Vasile, Dogaru Marian,  Luchian Octavian - cpt, Andron Claudiu, Jigoranu Robert, Cotargasanu Mihai, Bors Alin;
Jucatori absenti: Ciohodaru RaduScutaru Catalin, Stachie Marius, Petrut Ciprian, Niagu Andrei, Scarlatache Vlad, Vilciu Daniel, Pavel Florin;
MVP-ul meciului: echipa;
Coordonator: Darie Ioan;
Suporter no. 1: -;
                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu