Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 23 aprilie 2016

COLOSSEUM 2005 IASI - Biotop 3 - 1

Ne-am revenit atunci cand a trebuit...
Dupa aceasta etapa  am reusit sa facem un mare pas spre indeplinirea obiectivului - locul 3 si calificarea la turneul final. Insa, inca NU trebuie sa ne culcam pe o ureche deoarece mai avem inca 4 etape si mai trebuie sa tragem pentru a termina fara emotii. Un lucru esential este ca depindem numai si numai de noi fara sa ne intereseze ce fac urmaritoarele  noastre Biotop, Liberto si HTR.
Meciul a inceput cum nu se putea mai bine pentru  noi cu golul lui Tavi la o pasa magistrala a lui Vasile. Dupa gol a reusit sa tinem jocul departe de poarta noastra si sa punctam inca o data la o faza foarte frumoasa creata de Claudiu si finalizata de Fifi. Repriza a doua a inceput mai greu pentru noi si am primit gol la o nesincronizare in aparare. Ne-am panicat un pic dupa primirea golului dar cu putina sansa am reusit sa ne aparam mai precis si chiar sa marcam la ultima faza printr-o actiune de toata frumusetea a lui Scuty cu o pasa in fata porti goale si finalizata de Claudiu.
Acum vom lua pauza doua saptamani si vom reveni pe 7 mai cu meciul in care vom intalni MDesign, o echipa foarte incomoda si greu de batut. Trebuie sa fim la fel de motivati si concentrati pentru a nu pati ceea ce s-a intamplat la ultima intalnire cu ei.

PS Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 3-1
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 2-1, 3-1
Marcatori: Tavi, Fifi, Claudiu
Cartonase galbene: Iulian, Kinder, Vasile
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 22
Vremea la ora jocului: temp. 19 grade Celsius;
Jucatori prezenti: Stratu Iulian, Cotargasanu Mihai Darie Ioan, Tanasa Vasile, Andron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Luchian Octavian - cpt, Stachie Marius, Bors Alin,  Dogaru Marian, Vilciu Daniel;
Jucatori absenti: Ciohodaru Radu, Scarlatache Vlad, Petrut CiprianNiagu Andrei, Pavel Florin;
MVP-ul meciului: echipa;
Coordonator: Vilciu Daniel & Darie Ioan;
Suporter no. 1: 

                      "Fotbal cu zambetul pe buze "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu