Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

sâmbătă, 7 ianuarie 2017

COLOSSEUM 2005 IASI - Autodriver 2 - 0

Am batut liderul.....
Se pare ca se ascute lupta la nivel inalt si acest campionat poate deveni unul dintre cele mai echilibrate din cate au existat pana acum. Nicio echipa de pe primele 3 locuri nu a reusit sa castige (primele doua Autodriver si Imperium au pierdut iar MDesign a scos doar un punct cu suprinzatoarea FC Zona) ceea ce a facut ca grupul urmaritor format din Colosseum, Aroneanu, UTI si Liberto sa se apropie si sa faca o lupta in sase.
Pana acum nicio echipa nu a demonstrat ca se poate impune fara drept de apel si ca ar fi favorita la titlu. Se pare ca nimeni nu poate prevedea ce se va intampla pana la sfarsit si lupta nu se mai duce intre 2 echipe si intre 6 dar intr-adevar cu 2 favorite.
Fiecare echipa va lupta pana la ultimul strop de energie deoarece orice adversar cu care se joaca nu mai poate fi considerata victima sigura. Se pare ca orice punct pierdut va conta enorm de mult mai ales cele pierdute in meciurile directe. Avem de tras dar perspectivele sunt bune si incurajatoare.
In meciul de astazi am inceput un pic inghetati (avand in vedere ca in balon erau cred ca vreo 5 grade C) si a durat ceva pana sa ne incalzim. Adversarii ne-au luat tare si primele ocazii le-au apartinut dar bravul nostru portar ne-a tinut in joc si a facut un meci fabulos pe care speram sa il faca din ce in ce mai des, etapa de etapa - cu o floare nu se face primavara :), asa ca atentie Iulian, ai ridicat stacheta sus si va trebui sa o depasesti de la un meci la altul. Singurele ocazii avute in prima repriza au fost cele ale lui Fifi si a lui Kinder, prea putin intr-un meci pe care ne-am dorit sa il castigam.
In a doua repriza scenariul a fost cu totul altul deoarece ne-am aparat mai bine (Iulian a facut adevarate minuni si in aceasta repriza) si am inceput sa atacam poarta adversa cu incredere si chiar sa marcam prin reusita lui Claudiu la o pasa ideala a lui Fifi. Acesta a fost momentul descatusarii si cel care ne-a dat si mai multa energie care ne-a impins si la marcarea celui de-al doilea gol, marcat de Kinder dupa ce portarul a respins in fata o minge la o lovitura libera executata foarte bine de Marian, securizand o victorie atat de asteptata si minunata in compania unui adversar care nu il mai invinseseram de 3 ani. Chiar daca adversarul a atacat cu toate liniile am rezistat pana la final si am incheiat meciul cu alte doua ocazii uriase de a modifica scorul (bara lui Fifi din lovitura libera si senzationalul sut a lui Kinder care vazand portarul iesit a sutat din preajma careului nostru fortand portarul advers sa faca un hent in afara careului pentru care a primit cartonasul rosu) fapt care a inchis meciul si a adus linistea pe banca noastra.

Dedicam aceasta victorie colegului si prietenului nostru Hurjui, suntem si vom fi alaturi de tine.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 2-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0
Marcatori: Claudiu, Kinder
Cartonase galbene: Tanasa Vasile
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 9
Spectatori: 31
Vremea la ora jocului: temp. 5 grade Celsius, foarte frig;
Jucatori prezenti:  Stratu IulianAndron Claudiu, Scutaru Catalin, Jigoranu Robert, Stachie Marius, Bors Alin,  Tanasa Vasile, Vilciu Daniel,Luchian Octavian - cpt, Paiu Marian;
Jucatori absenti:  Stefancu Ovidiu, Ciohodaru Radu, Pavel Florin, Cotargasanu Mihai, Petrut Ciprian, Mreana Iulian, Darie Ioan, Scarlatache Vlad;
MVP-ul meciului: Stratu Iulian;
Coordonator: Vilciu Daniel;
Suporter no. 1:  ;


                     "Fotbal cu zambetul pe buze "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu