Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2016/2017

Team picture 2016/2017

joi, 14 octombrie 2010

ECHIPA NATIONALA DE MINIFOTBAL

Trei ieşeni în echipa naţională de minifotbal a României
Matcaboja, Sinescu şi Ştirbetz vor participa cu naţionala de minifotbal a României la turneul internaţional de la Bratislava.
La Bratislava va avea loc în zilele de 16 şi 17 octombrie primul turneu internaţional de minifotbal destinat echipelor naţionale, la această acţiune participând şi selecţionata României.
„Tricolorii” se vor reuni vineri, 15 octombrie a.c., la Zalău, unde în cursul serii vor disputa un meci de verificare cu o echipă locală, iar plecarea spre Bratislava este prevăzută pentru sâmbătă.
Duminică dimineaţă sunt programate meciurile din grupe, urmând ca la orele 17.00 să aibă loc finala turneului.
Alături de echipa naţională de minifotbal a României, la turneul găzduit de Bratislava mai participă Austria, Ungaria, Cehia şi ţara gazdă, Slovacia.
Din echipa naţională fac parte şi trei fotbalişti ieşeni, Cornel Matcaboja (Nera Computers) – desemnat cel mai bun portar al turneului final de la Cluj în acest an, Petre Sinescu (Terramold) şi Ionuţ Ştirbetz (Magic-Dif, golgeterul la zi al Ligii Magice), iar printre invitaţii la turneu se numără şi Dan Cojocaru (Mops), managerul echipei Magic-Dif Iaşi, campioană naţională în ultimii trei ani.

Iată lotul complet al echipei naţionale de minifotbal: Cornel Matcaboja (Nera Computers-Iaşi), Petre Sinescu (Terramold-Iaşi), Ionuţ Ştirbetz (Magic-Iaşi), Mihai Gaidos (Autoland Hosu Zalău-Sălaj), Gabor Gabor (Euro Glia Nuşfalău-Sălaj), Toth Karoly (Cipricom Zalău-Sălaj), Dumitru Marian (AS WMT Giroc-Timişoara), Nicolin Miroslav (MAV Glissando-Timişoara), Ghius Sorin (Grafit Invest-Bacău), Băluţoiu Alin (Radical Craiova).
„Am ales Zalăul ca loc de reunire a lotului fiindcă acest oraş reprezintă un pol al minifotbalului în România, 66 de echipe evoluând în competiţia locală atât de bine organizată de către Ionică Onicaş”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Asociaţiei Române de Minifotbal.
„Lotul echipei pentru turneul din Slovacia este format din cei mai buni jucători care au confirmat anul acesta la cele două turnee finale pe care le-am organizat, Cupa României de la Zalău şi respectiv Turneul Naţional de Minifotbal - Liga Bergenbier de la Cluj-Napoca. Sperăm ca la turneul de anul viitor şi alţi jucători din campionatele demarate anul acesta în ţară să facă parte din acest proiect al dezvoltării minifotbalului pe care îl susţinem şi la nivel european”, a adăugat Burleanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu