Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 3 noiembrie 2010

PROGRAMAREA JOCURILOR

1. Programarea jocurilor se face doar de către Comitetul de Organizare al DGB Iaşi, cu precizarea că jocurile din sezonul 2010-2011 la Liga Magică se vor disputa la Magic Stadium, în Tudor Vladimirescu, în fiecare sâmbătă, între orele 10.00-15.00.
2. O echipă care nu se prezintă la trei etape consecutive şi la cinci alternative va fi exclusă din campionat şi nu se va putea înscrie în anul următor decât dacă va achita o sancţiune financiară stabilită de către Comisia de Disciplină.
3. Un joc poate fi reprogramat doar în situaţia în care o echipă participă la o competiţie oficială între firme sau instituţii în plan naţional şi aduce o invitaţie oficială care să ateste acest fapt.
4. Cererea de reprogramare către Comitetul de Organizare se face în scris, cu cel puţin 7 (şapte) zile lucrătoare înainte, va fi semnată şi de echipa cu care trebuie să se joace şi aprobată de către Comitetul de Organizare care va asigura disputarea jocului.
5. Reprogramarea unui joc nu se poate face decât în devans faţă de etapa respectivă (în acest sens toate echipele au primit programul cu datele şi orele la care se joacă meciurile din cadrul etapelor).
6. Echipa care solicită reprogramarea va asigura un teren conform cu cel oferit de către organizatori şi va plăti închirierea acestuia la o oră convenabilă de joc şi într-o zi agreată şi de cealaltă echipă.
7. În cazul în care o echipă cere conform regulamentului reprogramarea, iar cealaltă echipă nu este de acord, Comitetul de Organizare va stabili locul unde se joacă, ziua şi ora (costul va fi suportat de către echipa care cere reprogramarea). Dacă una dintre echipe nu se prezintă, pierde jocul cu 0-3, iar dacă ambele echipe nu se prezintă pierd jocul cu 0-3.
8. Reprogramarea unor jocuri se mai poate face în cazul unor calamităţi naturale sau epidemii dovedite cu acte medicale. În acest caz reprogramarea nu se mai face în devans.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu