Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 3 noiembrie 2010

REGULAMENT TRANSFERURI JUCATORI 2010 -2011

1. Un jucător sau antrenor poate activa într-un sezon competiţional la doar două echipe.
2. Perioadele de transfer se stabilesc între tur I – tur II şi tur II – tur III.
3. Jucătorii care nu au mai activat niciodată în Divizia Galactică de Bahlui (DGB) sau au o întrerupere de doi ani pot fi legitimaţi în orice moment cu excepţia ultimelor şase etape din campionat, regulă ce este valabilă şi pentru echipele calificate la turneul final al Campionatului Naţional sau la turneul final al Cupei Romniei la Minifotbal.
4. Jucătorii incluşi pe tabelul nominal al fiecărei echipe şi care apare pe site-ul oficial al Asociaţiei Române de Minifotbal (ARM) nu se pot transfera la altă echipă decât cu acordul echipei de care aparţin şi numai în perioadele de transfer stabilite.
5. Se pot transfera jucătorii de pe liste fără acord doar în situaţia în care încheie un contract de muncă, vizat de I.T.M., cu echipa la care se transferă şi aceasta doar în perioadele de transfer stabilite, ultima între tur II – tur III. Până cu şase etape înainte de final transferul este valabil doar pentru jucătorii din afara competiţiei.
6. La începutul sezonului următor, jucătorii sunt liberi să se înscrie pe lista oricărei echipe doresc neputând să se invoce de către vechile echipe cauze financiare sau alte datorii. Echipele trebuie să-şi ia din timp măsuri de a reglementa raporturile cu jucătorii şi de a-şi recupera unele lucruri puse la dispoziţie (de exemplu echipament de joc, mingi, etc.) pentru buna desfăşurare a competiţiei.
7. Pentru a putea evolua în Campionatul de Minifotbal de la Iaşi - DGB, afiliat la Asociaţia Română de Minifotbal, un jucător trebuie să aibă obligatoriu viza ARM şi viza medicală. Arbitrul jocului are obligaţia să nu primească pe teren un jucător care nu are cele două vize.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu