Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 15 februarie 2011

Nera - COLOSSEUM 2 - 0

Chiar daca am pierdut am reusit sa facem o joc bun, in crestere fata de meciurile trecute, cu un plus la daruire si efort fizic.
Daca o vom tine asa cred ca vom reusi sa redevenim o echipa si vom savura din plin placerea de a juca. Ma bucur ca suntem mai calmi, discutam mai mult si nu ne mai facem reprosuri dupa meci. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de simplu fapt ca putem sa jucam unul dintre cele mai iubite sporturi de pe mapamond.
Nu trebuie sa ne gandim neaparat la rezultat sau rezultate, mai castigam, mai pierdem, asta e jocul - important e sa contribuim la spectacol.
Sper ca incepand din acest moment si altii sa posteze articole, mesaje sau chiar diferite stiri pe acest blog deoarece e al nostru, al tuturor, nu a fost creat doar cu scopul de a posta numai eu mesaje sau articole ( Sign in (butonul din dreapta sus) pentru a putea aduce modificari la blog si posta diferite informatii: closseumteam@gmail.com; parola: pavelflorin). O rugaminte am sa nu stergeti nimic din arhiva.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-0
Rezultat final: 2-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0
Marcatori: -
Nota echipei: 6
Spectatori: 2
Vremea la ora jocului: cer senin, temp. 8 grade Celsius
Jucatori prezenti: Pavel Andrei, Darie Ioan, Jigoranu Mihai, Luchian Octavian, Barbacaru Marian, Scutaru Catalin, Nechifor Bogdan, Pavel Florin
Antrenor: Vilciu Daniel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu