Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 19 martie 2011

COLOSSEUM - Aldoor 3 - 5

Cred ca daca cineva vede scorul ar crede ca am fost praf si adversarii au facut ce au vrut cu noi, numai ca echipa care a avut mingea mai mult si si-a creat foarte multe ocazii a fost cea invinsa. Chiar daca am avut doar o singura rezerva am reusit sa punem mari probleme si chiar sa fim superiori. A fost unul dintre acele meciuri pe care chiar daca l-ai pierdut nu ti-a parut rau ca ai fost in teren.
Incepand de marti vom incerca sa mai facem si altceva decat sa alergam dupa minge, poate dl. antrenor se implica mai mult si vina cu cateva tactici, postul de antrenor nu inseamna numai sa fii prezent, tb. sa vii si cu ceva nou, ceva care pana acum nu s-a facut. Stiu ca ne sta in fire ca atunci cand dam de greu sa renuntam si sa nu ne mai pese dar cred ca atunci se face diferenta intre caractere.
Vreau sa multumesc celor care isi fac timp si fac tot posibilul sa fie prezenti meci de meci, se implica si pun suflet pentru aceasta echipa: Luchian Octavian, Darie Ioan, Barbacaru Marian, Covaci Costel, Pavel Andrei. Cred ca sunt jucatorii cu cele mai multe prezente, atat la antrenamente cat si la meciuri.
BRAVO BAIETI, TINETI-O TOT ASA. ECHIPA ARE NEVOIE DE OAMENI CA VOI.



Statistica meciului


Rezultat prima repriza: 1-3
Rezultat final: 3-5
Evolutia scorului: 1-0, 1-1, 1-2, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5
Marcatori: Barbacaru Marian 2, Jigoranu Mihai
Nota echipei: 6
Spectatori: -
Vremea la ora jocului: temp. 7 grade Celsius
Jucatori prezenti: Pavel Andrei, Darie Ioan, Jigoranu Mihai, Luchian Octavian, Barbacaru Marian, Covaci Costel, Fratila Marian;
Antrenor: a avut ceva mai important de facut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu