Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

vineri, 4 martie 2011

Sa tineti cont ......

De acum inainte convocarile pentru meci se vor face pe blog cu o seara inainte de meci urmand ca cei convocati sa se prezinte a doua zi la meci. Convocarile se vor face de catre cei din staff-ul tehnic: antrenor, antrenor secund si manager.
Cei care vor avea un motiv intemeiat si nu vor putea sa se prezinte la meci, sunt rugati sa anunte in cel mai scurt timp. Nu sunt acceptati cei care, la ora jocului, sunt sub influenta bauturilor alcoolice sau nu asculta indicatiile tehnice ale antrenorului.
Singurul care va avea ceva de spus in timpul meciului va fi numai si numai antrenorul, celorlalti recomandandu-li-se doar sa incurajeze echipa.
Cei care vor intra in teren vor trebui sa-si respecte colegii si sa nu aduca reprosuri in timpul jocului; fiecare jucator se va concentra sa-si faca treaba cat mai bine in teren fara sa faca comentarii la adresa colegilor, arbitrilor, adversarilor sau spectatorilor.
Sper sa fim barbati si sa nu ne plangem atunci cand nu suntem convocati. Sa continuam in aceeasi ambianta placuta ca si pana acum! Daca cuiva nu ii convine ceva legat de convocare, e rugat sa discute numai cu antrenorul. Orice problema va fi rezolvata in cadrul echipei.
URMARITI BLOGUL PENTRU CONVOCARI.
VA MULTUMESC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu