Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 31 martie 2012

COLOSSEUM - Salvarea 4 - 0

Un final asteptat...
O buna pregatire pentru meciul cu E-on de saptamana viitoare, cu un portar nou (Costel - de exceptie) si o noua achizitie (Scarlatache Vlad - integrat foarte bine in angrenajul echipei).
Meciul a fost unul cu rezultat asteptat prin prisma faptului ca echipa adversa nu a avut decat o schimbare si nu a emis mari pretentii de la acest joc. La capitolul schimbari si noi am stat la fel de prost avand doar doua rezerve. Primul gol a venit destul de tarziu (mijlocul primei repriza) dupa o faza foarte frumoasa creata de Scuty si Florin. Restul a fost o formalitate.
Saptamana viitoare mai avem in probe un nou jucator, care in prezent joaca in campionatul de minifotbal de la Vaslui, foarte talentat si prieten foarte bun al mingii. O perioada a activat si pe la FC Vaslui, atunci cand echipa era in divizia B. Marti va veni la antrenament si daca voi observa ca are ce sa aduca in plus echipei atunci se va alatura lotului.
Echipa a fost incurajata de Caras care chiar si in carje a tinut sa fie alaturi de noi. Sper sa isi revina cat mai repede, dar pana atunci nu ii putem ura decat multa sanatate si ii multumesc pentru ajutorul dat de fiecare data.
Arbitrajul, deocamdata, de la meci la meci este in crestere si nu mai creaza acea stare de nervozitate.
In final tin sa mentionez ca tocmai am fost invitat sau ofertat, daca pot spune asa, in comitetul de organizare a competitiei alaturi de Dl. Paul Costas. Mai multe o sa va pot spune dupa ce voi avea primele discutii cu dumnealui.
Ne vedem marti si vedeti cum va stabiliti programul pentru meciul de sambata.
Era sa uit, de saptamana viitoare se alatura echipei si Laurentiu Prepelita, portarul care a facut senzatie in campionat acum doi ani, inainte de a pleca la Cluj.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 2-0
Rezultat final: 4-0
Evolutia scorului: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0
Marcatori: Scutaru Catalin, Pavel Florin, Capra Vlad, Jigoranu Mihai
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8.5
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius, caldut
Jucatori prezenti: Bidirliu Costel, Jigoranu Mihai, Pavel Florin, Capra Vlad, Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Mitel Ionut, Scarlatache Vlad Andrei. ;
Antrenor: Pavel Florin

2 comentarii: