Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 17 septembrie 2012

COLOSSEUM 2005 IASI - Dinamo 0 - 2

Si am plecat la un nou drum, cu alte visuri si sperante, cu noutati, cu teren nou, cu alte taxe, dar si cu alte probleme. Si cine a spus ca, cu destinul nu te poti pune, a avut perfecta dreptate. Respectand traditia ultimilor ani, nici acum nu am reusit sa scoatem macar un punct in prima etapa chiar daca adversarul nu a fost unul pe masura ci doar mai bine organizat si motivat.
Spre deosebire de alti ani, editia 2012/2013, se anunta una plina de surprize, scandaluri, si cu siguranta, o noua campiona si mai multe participante la turneele finale prin prisma punctelor acumulate in ultimii ani, prin plasarea Campionatului din Iasi pe primul loc in clasamentul pe tara.
Prea multe despre meciul de sambata nu are rost sa mai zic deoarece fiecare stie unde a gresit si ce este de indreptat. Chiar daca critica este constructiva de data aceasta ma lipsesc de ea. Tot ce imi doresc este sa fim mai motivati, mai putine reprosuri fata de ceilalti, mai putin respect pentru adversari si la mai multa munca si seriozitate.
Parerea mea este ca putem bate pe oricine, avem un lot echilibrat si am format un grup de prieteni cum nu mai are nici o echipa. Acest lucru poate fi atu-ul nostru.


PS  :  Ne vedem marti la antrenamente si va rog sa ma anuntati de luni (de acum inainte) daca nu puteti veni.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-1
Rezultat final: 0-2
Evolutia scorului: 0-1, 0-2
Marcatori: -
Cartonase galbene: Scarlatache Vlad, Pavel Andrei
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 30
Vremea la ora jocului: temp. 27 grade Celsius, foarte cald
Jucatori prezenti: Balut Ionel, Jigoranu Mihai, Pavel Florin, Scarlatache Vlad, Pavel Andrei, Vilciu Daniel, Luchian Octavian, Stachie Marius, Matel Ionut;
Antrenor: Pavel Florin

Un comentariu: