Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Perpetuus - COLOSSEUM 2005 IASI 2 - 1

capul sus ca suntem abia la inceput.....
Se pare ca am reusit sa producem prima surpriza a campionatului dar nu in sensul bun pentru noi. Prea multe nu sunt de spus si nu avem timp sa ne lametam deoarece trebuie sa ne mobilizam cat mai repede pentru ca urmeaza meciuri importante si campionatul e abia la inceput.
Echipa e cea care a pierdut si tot ea o va scoate la capat. Cand pierdem, pierde echipa, cand castigam, castiga echipa, nu exista individualitati sau acuze personale.. Suntem o echipa si la bine si la rau si tot noi o sa o scoatem la capat.
Trebuie sa fim uniti si sa vedem unde am gresit si sa venim cu idei constructive pentru binele echipei. Nu se accepta critici sau cuvinte grele adresate coechiperilor. Pana la urma suntem cu totii prieteni si asta e tot ce conteaza.
Ca sa fac o gluma, se pare ca vom castiga titlul de echipa fair-play al acestei etape - un metru de bere. Vedeti ca si atunci cand pierdem castigam ceva, o facem cu stil.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 1-1
Rezultat final: 2 - 1
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 2-1
Marcatori: Luchian Octavian
Cartonase galbene: Andrei Niagu
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 4
Spectatori: 5
Vremea la ora jocului: temp. 11 grade Celsius
Jucatori prezenti: Prepelita Laurentiu, Jigoranu Mihai, Pavel Florin, Cotargasanu Mihai, Darie Ioan, Vilciu Daniel, Luchian Octavian, Stachie Marius, Niagu Andrei, Contreras Javier;
Antrenor: Pavel Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu