Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 12 septembrie 2012

N-ai fost acolo........

Ma bucur ca dupa atatia ani am reusit sa facem ceva deosebit si, intr-un final, am facut sesiunea de poze pentru prezentarea lotului, alaturi de un fotograf profesionist. Voi intra in posesia lor abia maine dar pot sa va spun ca au iesit ca la o adevarata echipa profesionista de fotbal. La acest capitol suntem si vom ramane numarul 1 din toate echipele participante in cadrul competitiilor de minifotbal din tara. Imi pare rau, ca din motive personale, nu au reusit sa ajunga si ceilalti oameni importanti: Ionut, Laurentiu si Florin.
Maine de la ora 19 voi participa la sedinta pentru stabilirea programului pentru editia de campionat 2012/2013 care va incepe sambata - 15.09.2012. O sa va rog sa urmariti blogul in zilele ce urmeaza pentru a vedea programul, cu cine vom juca si de la ce ora.
La final tin sa precizez, cu parere de rau, sa vad ca ne pastram vechile obiceiuri si ajungem in situatia cand fiecare are ceva de facut si sambata de abia ne adunam. Pacat ca nu suntem cu totii pe aceeasi lungime de unda ca, va asigur, ca ar iesi ceva care, poate, ne-ar uimi pe toti.
Stati aproape...............

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu