Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

vineri, 31 august 2012

MKT isi intra in rol

Ce urmeaza sa va spun este prima dintre actiunile organizate de catre Departamentul de Marketing, asa ca, sa o luati foarte in serios si sa o tratati ca atare.
Marti, 11.09.2012, ora 18.50, va avea loc o scurta sesiune foto pentru prezentarea echipei, pentru noul an. Se vor face cateva poze de grup dar si individual, cu fiecare jucator in parte. Anul acesta fiecare jucator va avea o prezentare, speram noi - pe site, dar si pe blog, demna de orice mare club de fotbal. Daca pana atunci nu vom reusi sa intram in posesia noilor echipamente, vom face in cele de anul trecut. Asa ca, cine le are pe acasa, sa se prezinte cu ele, inclusiv cu sortul. Vre-o cateva sunt pe la mine.
Va rog sa luati totul cat mai in serios deoarece deja s-a vorbit cu un fotograf profesionist, care imi este si prieten si imi face o favoare, asa ca nu va costa nimic in afara faptului decat sa fiti prezenti, seriosi si aranjati.
Anul acesta va vreau mai seriosi si mai implicati decat toti anii care au trecut de cand s-a infiintat aceasta echipa. Cu prima lipsa de neseriozitate din partea voastra se va incheia orice colaborare pe partea de organizare si marketing a echipei.
Una dintre primele masuri, care nu tin de mkt, va fi renuntarea la cei neseriosi si care nu se implica cel putin 70%. Deja sunt cateva nume care vor fi discutate in cadrul AGA (grupul de actionari).
Vom incerca sa facem o echipa solida, cu jucatori cu personalitate, care nu sunt rugati sa participe la actiunile echipei si care nu zic ceva si dupa o perioada, fara macar sa aiba bunul simt sa zica ceva, dau bir cu fugitii. Fara crize de personalitate, talent si mofturi,  toti suntem egali si la acelasi nivel.
Principiul pe care s-a format si consolidat  aceasta echipa a fost si va fi grupul, nu individualitatile.

PS Atentie la programul vostru, sa nu ziceti  ca nu ati fost anuntati din timp si nu puteti ajunge. Campionatul incepe pe 15 septembrie.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu