Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

marți, 27 noiembrie 2012

COLOSSEUM 2005 IASI - Continental 0 - 4

Un cosmar, o umilinta ......de neinchipuit
Comentariul pentru acest meci va fi din ce am reusit sa adun de la altii deoarece nu am putut fi prezent (si ma bucur ca altfel as fi intrat in pamant de rusine).
Avand in vedere ce jucatori au fost prezenti nu pot sa ma gandesc decat ca s-au facut farmece, voodoo, ati tras pe nas inainte deoarece alta explicatie nu gasesc. Daca mai spun ca in minutul 5 era deja 0 - 3 atunci o sa va rog sa veniti voi cu o explicatie, cei care au fost in teren, poate voi reusi sa inteleg si eu ceva.

In urma acestui meci s-au luat unele masuri menite sa revigoreze echipa si sa o aduca pe linia de plutire, sa practice un fotbal de calitate si placut ochiului.
1. Noul antrenor va fi Luchian Octavian (Tavi) si va fi ajutat de Darie Ioan (Caras);
2. Caras se va ocupa si de incalzire inaintea jocului, cu unu set de exercitii stabilite de el si care vor fi executate de intrega echipa;
3. Prezenta la meci va fi cu 20 de minute inainte de a incepe deoarece 15 minute se vor executa miscari de incalzire;
4. Cine nu vine la timp are toate sansele sa nu joace;
5. Lotului se va alatura un nou jucator - Paftala Paul, care va juca pe postul de atacant;
6. Nu vor mai exista titulari si rezerve si doar jucatori, vor juca doar cei care vor reusi sa il convinga pe antrenor ca pot face diferenta;
7. Va conta enorm de mult prezenta si seriozitatea de la antrenamente;
8. Tactica de joc si schimbarile vor fi stabilite numai de antrenor si tot el va fi singurul care va vorbi de pe banca;
9. Nu vor mai fi acceptate reprosurile si jignirile la adresa coechiperilor, cei care vor face acest lucru vor fi amendati cu o suma stabilita de catre AGA;

Va rog sa luati toate aceste masuri cat mai in serios deoarece nu mai dorim umilinte ca in genul celor de sambata.



Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-3
Rezultat final: 0-4
Evolutia scorului:  neasteptata
Marcatori: -
Cartonase galbene: Ionut Matel
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 1
Spectatori: 0
Vremea la ora jocului: temp. 6 grade Celsius
Jucatori prezenti: Balut Ionel, Pavel Andrei, Luchian Octavian, Cotargasanu Mihai, Pavel Florin, Contreras Javier, Niagu Andrei, Scarlatache Vlad, Mitel Ionut, Scutaru Catalin;
Antrenor: Pavel Florin

8 comentarii:

  1. 1. Unde ne vom incalzi timp de 15 minute? La Mops, in bar?!

    2. Cum se masoara seriozitatea? Sa inteleg ca eu, daca ajung cu 2-3 minute inainte de meci, sunt catalogat dpret neserios?

    3. Cei care nu il vor convinge pe antrenor nu vor mai juca deloc?

    4. Mult mai umilitoare a fost infrangerea cu Perpetus!!! Chiar daca scorul a fost mai mic.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU MAI COMENTATI PE BLOG SUB UMBRA ANONIMATULUI! FITI "BARBATI" SI SEMNATI-VA, INDIFERENT DE COMENTARIUL PE CARE IL POSTATI!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tin sa-ti transmit ca Perpetus, care zici ca e mai slaba, a batut in meciul direct pe Continental si la ce echipa ati avut sambata nu se poate compara cu cea avuta cu Perpetus.
      Deci sunt doua aspecte foarte importante si nu stiu pe ce te bazezi tu atunci cand spui ca a fost mai umilitoare.

      Incalzirea o putem face in afara balonului nu vad care ar fi problema.

      Antrenorul va fi singurul care va hotara daca respectivul jucator va juca. Eu doar am dorit sa impun cateva reguli pentru a iesi din situatia aceasta de criza si sa ne purtam cat mai profesionist, sa nu mai existe jucatori care vin dupa inceputul jocului sau cu doua, trei minute inainte.
      Daca crezi ca vreau prea multe atunci asa este.

      Robert

      Ștergere
  3. Asta cu nu joaca deloc Robert e cam radicala; e suficient sa nu fie titular ca sa aiba timp sa faca incalzirea.

    Inca o propunere care am omis-o aseara: cartonasele galbene primite pt faulturi de joc sa nu fie imputate jucatorului in cauza ci suportate de echipa/actionari

    jUCATORII DIN TEREN NU TREBUIE SA SE GANDEASCA NICI MACAR O SECUNDA LA BANII PE CARTONAS CAND UN FAULT TACTIC AR AJUTA ENORM!

    florin

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca se gandeste cineva la banii de pe cartonas in timpul unui meci,
    oricum sunt de acord cu tine, sper sa fie si ceilalti de acord.

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema cu cartonasele galbene, a pornit, cred, de la explicatia mea, ca nu am impiedicat executarea out-ului ca sa nu iau galben. Explicatia completa ar fi la faza aceea nu m-am gandit ca a r fi o faza periculoasa, din moment ce nici Ionut, care se retragea, nici adversarul care ataca nu erau pe pozitii. Deci faza nu ar fi fost deloc periculoasa. Si in timpul meciului nu cred ca se gandeste cineva sa nu ia galben pentru ca o sa-l plateasca, mai degraba se gandeste daca se merita sa ia sau nu galben la o faza, daca e in folosul echipei sau nu; eu asa fac.

    Referitor la plata cartonaselor, optez pentru plata lor de catre toata lumea. Eu, personal, stau prost cu banii. Mi-e grau sa dau si cei 60 de lei pentru rata, dar n-am ce face, n-am cum sa renunt, ca n-are cine sa-mi ia locul. Mi-as ceda actiunile, dar n-am cui.

    Asa cum am facut cu Florin, la fel voi face si cu Tavi: tot timpul i-am respectat deciziile din timpul meciului; daca a vrut sa ma scoata din teren n-am comentat, daca a vrut sa ma bage in teren am intrat. Ca am comentat dupa meci, asta e altceva. La fel voi face si cu Tavi, dar numai dupa meci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu inteleg de ce am senzatia ca si tu Robert si parca si Florin pe parcursul meciului, va detasati de echipa si vorbiti de undeva de deasupra de parca voi nu ati fi in aceasi oala cu noi toti; ma refer aici la criticile aduse si la tipatul de pe margine total neconstructiv. Cred ca din punctul asta de vedere problema de atitudine este in alta parte si nu la noi cei care am jucat sambata desi este adevarat ca am jucat jalnic toti.
    Oricum sunt de parere ca toti suntem vinovati pentru locul din clasament si poate o mobilizare din punct de vedere al seriozitatii ar schimba putin lucrurile.
    Cred ca e prea mult spus "antrenor" dar un coordonator care sa organizeze echipa pentru a nu fi haos este mai mult decat util.
    Si eu sunt de acord cu Florin ca e prea radical sa vina cineva la meci si sa nu joace deloc, eu unul m-as supara daca mi s-ar intampla asa, mai ales ca anul trecut am mai dezbatut problema asta si am stabilit ca joaca toata lumea. Intr-adevar daca intarzii, nu e corect sa intri direct fara sa te incalzesti.Pana la urma problema noastra nu este ca a jucat unul sau altul mai mult sau mai putin. Am jucat absolut toti si s-a vazut este o problema de echipa nu de individualitati.
    Sper sa reusim sa ne revenim si sunt convins ca Tavi a invatat lucruri bune la Ceahlaul Piatra Neamt si ca va avea succes pe banca! :)

    Poate ar trebui sa aducem niste tinere sperante de la Roman sa ne ajute sa depasim momentul:)

    Mishu

    RăspundețiȘtergere
  7. Hop ca apare si Iulica în discuție :-). De la Roman se poate aduce doar o gloaba bătrână care mai joaca din amintiri :-). Mai băieți, eu cred ca rolul celor 15 minute de a veni mai devreme înaintea meciului este si de a intra in atmosfera jocului ce va urma. Daca obiectivul echipei este rezultatul și nu doar o simpla mișcare intre prieteni, atunci cei care intra in teren trebuie sa se deconecteze complet de alte griji si sa fie concentrați la maxim la joc, ceea ce cred ca e foarte greu uneori, fiindcă pentru multi dintre noi e greu uneori si sa ajungă la meci, apai sa lase in urma job,nevasta,copilul,etc :-). Si sa nu uitam ca de la an la an e din ce in ce mai greu sa fii pasul cu "înaltă performanta". Si ăsta o spun din proprie experiență :-). Acum nu știu ce sistem de joc va adopta noul antrenor, dar eu cred ca pentru rezultate imediate s-ar impune așezarea clasica a echipei: 1 - 5, adică toată lumea să se apere si pe contra atac. Va pupa fratele vostru Iulia si va doresc multa bafta. Păcat că nu ne-am mai întâlnit la mișcare împreună decât doar după vreo nunta sau in noroiul de la Sucevita si cu un grad ridicat de alcool in sânge :-)))

    RăspundețiȘtergere