Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

luni, 3 decembrie 2012

Dinamo - COLOSSEUM 2005 IASI 1 - 0

Primul meci in mandatul antrenorului Tavi......(Obiectiv: locurile 3 - 6)
O infrangere total nemeritata prin prisma faptului ca adversarii nostri au avut doar cate o ocazie pe repriza iar noi, ca de obicei, am ratat si nu am avut acel om care sa o bage in poarta, acel varf de careu. Deocamdata varful se lasa asteptat (Paftala Paul) si desi ne-a dat un raspuns afirmativ nu am mai reusit sa dam de el.
Revenind la meci pot sa afirm ca se vede o schimbare in bine si sper sa o tinem tot asa, sa reusim sa depasim cea mai proasta perioada din cand a fost infiintata aceasta echipa (fiind una dintre cele mai vechi echipe).
Nu trebui sa fim neincrezatori sau sa ne plangem de mila deoarece, indiferent de adversar, nimeni  nu este invincibil, putem sa batem pe oricine. Totul tine de atitudine si daruire.  Nu trebuie sa ne uitam la adversar si sa ne facem o tactica, trebuie sa jucam cu toti la fel, fara teama sau intimidare, sa fim convinsi ca putem castiga. Nu exista individualitati si doar forta grupului, trebuie sa avem o mentalitate de invingatori. GATA cu atitudinea de genul "a trecut vremea noastra sau am imbatranit sau ceilalti sunt mai buni sau arbitrul ne-a mancat sau atat s-a putut samd" si GATA cu scuzele.
Suntem o echipa puternica asa ca, sa ne purtam ca atare.

Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 1-0
Evolutia scorului: 1-0
Marcatori: -
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 5
Spectatori: 10
Vremea la ora jocului: temp. 6 grade Celsius
Jucatori prezenti: Pavel Andrei, Luchian Octavian, Jigoranu Mihai,  Pavel Florin, Scutaru Catalin, Vilciu Daniel, Stachie Marius, Darie Ioan;
Antrenor: Luchian Octavian - Tavi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu