Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Lis Affair - COLOSSEUM 2005 IASI 2 - 1

Un meci frumos cu un rezultat nemeritat...
Rezultatul este unul mincinos prin prisma faptului ca echipa adversa nu a fost mai buna decat noi si doar a avut un atu foarte important fata de noi - un lot mai numeros si echilibrat valoric. O sincopa foarte importanta a fost lipsa rezervelor, cu doi, trei jucatori pe banca poate altfel ar fi fost rezultatul final.
In prima repriza am dat o replica pe masura adversarilor avand nenumeroase ocazii (bara Catalin, 3 ocazii Ionut si altele pentru Javier si Robert), pe langa eurogolul inscris de Javier (slalom printre trei adversari si sut sub bara), care este recidivist si care ii uram sa o tina tot asa si la cat mai multe.
In a doua repriza lipsa de concentrare, oboseala, accidentarea lui Bibi la scorul de 1-1 (Hurjui a intrat in poarta) si-a pus amprenta pe joc si am luat, foarte usor, doua goluri (doua greseli nepermis de usor in aparare). Am avut sansa unei egalari la sutul lui Sharky dar portarul a avut o interventie fantastica. Pe finalul meciului am reusit sa atacam si cu portarul fiind calare pe ei (erau cam morcoviti) dar, din pacate pentru noi, fara schimbari.
Am facut un meci foarte frumos si daca vom reusi sa rezolvam problemele actuale atunci vom putea face diferenta indiferent de adversari.
Acum ca fotbalul s-a terminat ne vedem miercuri la Hanul Dacilor si nu uitati sa treceti la comentarii prezenta voastra deoarece luni va trebui sa fac rezervarea.

PS Pe data de 12-13.01.2013 se va desfasura cupa Radio HIT la care vom lua si noi parte.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-1
Rezultat final: 2-1
Evolutia scorului: 0-1, 1-1, 2-1
Marcatori: Contreras Javier
Cartonase galbene: Balut Ionel
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 8
Spectatori: 20
Vremea la ora jocului: temp. 10 grade Celsius
Jucatori prezenti: Balut Ionel, Jigoranu Mihai, Scutaru Catalin, Contreras Javier, Darie Ioan, Mitel Ionut, Niagu Andrei, Scarlatache Vlad;
Antrenor: Luchian Octavian - Tavi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu