Totalul afișărilor de pagină

Team picture 2021/2022

Team picture 2021/2022

miercuri, 20 februarie 2013

Angi Bau - COLOSSEUM 2005 IASI 1 - 1

Un rezultat nemultumitor pentru ambele echipe....dar mai ales pentru noi...
Meciul a fost unul foarte disputat care putea foarte bine fi transat in favoarea oricarei dintre echipe dar mai ales in favoarea noastra. Daca prima repriza a fost foarte saraca in ocazii si ambele  echipe s-au aparat cat mai bine, in a doua parte s-a dat drumul la joc: greseli, ocazii, goluri si multa inversunare. Primii care au inscris au fost adversarii la o nesincronizare a portarului care a iesit gresit pe centrare. Echipa a reactionat foarte bine, nu a resimtit socul si doar dupa cateva minute a reusit sa revina in joc dupa o faza fixa.

In lumina ultimelor prestatii inca suferim foarte mult la finalizare, practic parca nu am avea atac - suntem echipa cu cele mai putine goluri marcate, marcatorii fiind fundasii. Unde sunt atacantii? Unde sunt golurile?
se pare ca acestea sunt si vor ramane intrebari fara raspuns.
Sambata intalnim cea mai titrata echipa din acest campionat - Magic, o echipa care s-a intarit foarte mult si care incepe pregatirea pentru turneul final. Nu va luati dupa rezultatele de pana acum deoarece nu reflecta actuala echipa care s-a schimbat in proportie de 80%.


Statistica meciului

Rezultat prima repriza: 0-0
Rezultat final: 1-1
Evolutia scorului: 1-0, 1-1
Marcatori: Luchian Octavian
Cartonase galbene: -
Cartonase rosii: -
Nota echipei: 7
Spectatori: 22
Vremea la ora jocului: temp. 8 grade Celsius
Jucatori prezenti: Pavel Florin, Prepelita Laurentiu, Scutaru Catalin, Pavel Florin, Scarlatache Vlad, Jigoranu Mihai, Vilciu Daniel, Luchian Octavian, Darie Ioan, Contreras Javier;
Antrenor: Luchian Octavian - Tavi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu